ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δένδιας: Δεν είμαστε χαρούμενοι αν πάρει η Τουρκία F-35, να αναρωτηθούν οι ΗΠΑ αν είναι υπέρ ή κατά των συμφερόντων τους

Δένδιας: Δεν είμαστε χαρούμενοι αν πάρει η Τουρκία F-35, να αναρωτηθούν οι ΗΠΑ αν είναι υπέρ ή κατά των συμφερόντων τους

"Δεν θα κρίνουμε εμείς τι κάνουν οι ΗΠΑ ή σε ποιον κάνουν πωλήσεις. Είναι προς το πραγματικό συμφέρον των ΗΠΑ; Ναι ή όχι;" είπε ο κ. Δένδιας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την πρώτη του τοποθέτηση μετά από όσα ειπώθηκαν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα για την πιθανότητα επαναφοράς της Τουρκίας στο πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 έκανε την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας.

Όπως είπε από το συνέδριο του Economist, "η Ελλάδα δεν είναι χαρούμενη να πάρει η Τουρκία F-35, η Ελλάδα δεν είναι χαρούμενη η Τουρκία να πάρει κινητήρες για μαχητικά νέας γενιάς. Δεν θα κρίνουμε εμείς τι θα κάνουν οι ΗΠΑ ή σε ποιον πωλούν".


Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτό είναι δουλειά της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Έχουμε όμως μια ερώτηση: Είναι προς το πραγματικό συμφέρον των ΗΠΑ; Ναι ή όχι; Αυτό πρέπει να το απαντήσουν ο λαός και η κυβέρνηση των ΗΠΑ".

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκλεισε την αναφορά του στο θέμα των F-35 με το σχόλιο: "είναι σίγουρο ότι για την κυβέρνηση των ΗΠΑ το ΝΑΤΟ και ειδικά η σταθερότητα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο είναι κρίσιμη. Το να δώσεις ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα σε μια χώρα στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς την κάλυψη ότι αυτό το πρόγραμμα δεν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον ενός άλλου κράτους μέλους, είναι υπέρ ή κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ;".

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Την ανάγκασε να γονατίσει και την πυροβόλησε – Η 45χρονη είχε αλλάξει κλειδαριές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Την ανάγκασε να γονατίσει και την πυροβόλησε – Η 45χρονη είχε αλλάξει κλειδαριές
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google