Διαψεύδει η Πισπιρίγκου ότι «τα έσπασε όλα» στη φυλακή μετά τα δις ισόβια - Γελοιότητες, λέει η δικηγόρος της
Η δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά της δεν έχει συγκρατούμενη και πως σε επικοινωνία που είχε με τις φυλακές Κορυδαλλού της διέψευσαν οποιοδήποτε περιστατικό
Σε διάψευση μαρτυρίας για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, προχώρησε η δικηγόρος της, Βάσω Πανταζή.
Συκεκριμένα μιλώντας στο Open, χαρακτήρισε «γελοιότητες και αστειότητες» όσα ειπώθηκαν περί ξεσπάσματος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η πελάτισσά της δεν έχει συγκρατούμενη και πως σε επικοινωνία που είχε με τις φυλακές Κορυδαλλού της διέψευσαν οποιοδήποτε περιστατικό.
«Όλα αυτά είναι γελοιότητες και αστειότητες. Η κυρία Πισπιρίγκου δεν έχει συγκρατούμενη. Επομένως όλο το ρεπορτάζ είναι ψευδές. Προκαλώ αυτή την κυριά που δήθεν έδωσε πληροφορίες τέτοιες, να βγει επώνυμα. Σε επικοινωνία που είχα με τις φυλακές Κορυδαλλού, μου διέψευσαν το οποιοδήποτε περιστατικό» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Πανταζή.
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:
Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Όταν πήγα στις φυλακές, είδα ένα πονεμένο πλάσμα. Μία γυναίκα που θρηνεί πραγματικά και θεωρεί ότι όλη η κοινωνία είναι απέναντί της και γι' αυτό το λόγο κρατάει μία αμυντική στάση και δεν εκφράζει τα πραγματικά της συναισθήματα μέσα στη δικαστική αίθουσα».
Δείτε βίντεο:
πηγή: Newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην Εξοχή Θεσσαλονίκης, απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα
«Που λείπεις μου πεσε βαρύ» – Ο κόσμος αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Αγία Τριάδα της Νίκαιας
Με τη λαϊκή αγρυπνία να ξεκινάει στις 19.30 άνθρωποι κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα στη Νίκαια, για αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο καλλιτέχνη
Σπαραγμός για την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη μπροστά στη σορό του αγαπημένου τους γιου και αδερφού, βίντεο
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν το φέρετρο με τη σορό του αγαπημένου τραγουδιστή πέρασε μπροστά από τους συγγενείς του, για να μπει στην εκκλησία
Γιώργος Μαζωνάκης: Επιδειξίας αναστάτωσε την λαϊκή αγρυπνία
Το πλήθος τον ακινητοποίηση και τον παρέδωσε τους αστυνομικούς
Γιώργος Πατούλης και Αναστασία Γιάμαλη σε διάλογο με φωνές: «Είχατε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ» – «Είστε προκλητικός και απαράδεκτος»
«Δεν ακούτε και δεν θέλετε να καταλάβετε, επειδή είστε στον ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών