Δικαστική διαμάχη γνωστής τραγουδίστριας με πρώην σύντροφό της για προσωπικές της φωτογραφίες
Ο πρώην σύντροφός της διατηρούσε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές φωτογραφίες που του είχε στείλει, όσο ήταν ζευγάρι - Εκείνος υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια με τον νυν σύντροφό της τον ανάγκασαν μέσω βίας να τις διαγράψει
Άγρια δικαστική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε γνωστή τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε πρώην σύντροφό της, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής. Αιτία της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης φαίνεται πως είναι κάποιες πολύ προσωπικές φωτογραφίες που είχε αποστείλει η τραγουδίστρια στον τότε σύντροφό της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το protothema.gr, πληροφορήθηκε πως ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρούσε στο κινητό του τηλέφωνο τις φωτογραφίες που του είχε στείλει, όσο ήταν ζευγάρι, και ζήτησε από τον γνωστό μουσικό, να τις διαγράψει.
Οι δύο πλευρές δίνουν διαφορετικές εκδοχές για τα όσα διαδραματίστηκαν, στο σπίτι του μουσικού, όταν η νεαρή τραγουδίστρια πήγε μαζί με τον νυν σύντροφό της προκειμένου να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών της φωτογραφιών.
Σύμφωνα με τον πρώην σύντροφο και γνωστό μουσικό παραγωγό, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο τωρινός σύντροφός της μπήκαν μαινόμενοι στο σπίτι του και αφού τον ακινητοποίησαν και τον παρακράτησαν παρανόμως, τον ανάγκασαν με τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας να διαγράψει το φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του.
Η τραγουδίστρια διαψεύδει αυτό το σενάριο
Από την πλευρά της η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως δεν ασκήθηκε ποτέ βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της και πως απλώς του ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε κρατήσει στο κινητό του τηλέφωνο αλλά και στον υπολογιστή του όπως διαπίστωσε κατά την παραμονή της, στο σπίτι του.
Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα, για να νιώσει η ίδια ασφαλής του ζήτησε να υπογράψουν, με τη διαδικασία της εκούσιας διαμεσολάβησης, ένα συμφωνητικό στο οποίο θα τη διαβεβαίωνε πως είχε διαγράψει το επίμαχο φωτογραφικό υλικό απ’ όλες τις συσκευές του, κάτι που δεν έγινε, ωστόσο, δεκτό, από τον μουσικό.
Ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, τα οποία, όμως, απορρίφθηκαν αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισχυρισμοί του δεν κρίθηκαν πειστικοί. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί και πάλι εντός των δικαστικών αιθουσών, καθώς η τραγουδίστρια εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει έγκληση και αγωγή σε βάρος του μουσικού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.