Δήμαρχος Άη Στράτη: «Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και επιστρέφω»
Η συγκλονιστική ομιλία του δημάρχου, ανήμερα των Θεοφανίων που προκάλεσε συγκίνηση
Ο δήμαρχος του Άη Στράτη, Κωνσταντίνος Σινάνης, μίλησε ανοιχτά προς τους δημότες του για τη μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Μετά τη θεία λειτουργία και την τελετή για τον καθαγιασμό των υδάτων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και εκεί αποκάλυψε πως θα απουσιάσει για δύο μήνες.
Όπως είπε ο δήμαρχος του Άη Στράτη, πρέπει να δώσει μια μεγάλη μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρέπει να παλέψει με τον καρκίνο…
Σύμφωνα με το voria.gr πριν από έναν μήνα ο δήμαρχος διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου και ξεκινά άμεσα χημιοθεραπείες, ωστόσο θα πρέπει να απουσιάσει για δύο μήνες από τα καθήκοντά του.
Ο ίδιος, ενημέρωσε επίσης τους δημότες ότι για λόγους προστασίας και ασφάλειας θα περιορίσει τις κοινωνικές του επαφές, δεσμεύτηκε ωστόσο ότι το κινητό του τηλέφωνο θα είναι συνεχώς ανοιχτό και ότι θα ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντά του. Είπε επίσης πως η λειτουργία του δήμου θα συνεχιστεί κανονικά, έχει ήδη ενημερωθεί και ο Υπουργός Εσωτερικών και πως οι αιρετοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου θα βρίσκονται στη θέση τους, δίπλα στους πολίτες για ό,τι χρειαστούν.
Κλείνοντας, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά «πάω να τον πατήσω κάτω τον καρκίνο και θα γυρίσω πίσω για να συνεχίσουμε το έργο μας!».
Λίγο αργότερα συγκινημένος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λήμνου FM 100, λέγοντας: «Θέλω να ξέρουν οι συμπολίτες μου ότι, συνεχίζουμε να παράγουμε έργο. Εμείς εδώ στον Άη Στράτη, έχουμε μάθει μέσα από τις δυσκολίες να βγαίνουμε νικητές! Το ίδιο θα κάνω κι εγώ!».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Η πλασμαφαίρεση και οι κίνδυνοι - Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν τη θεραπεία
Πότε η διαδικασία χρειάζεται να αναβληθεί ή να τροποποιηθεί και ποιες καταστάσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Επιπλέον δύο μονάδες για τη ΝΔ, στάσιμη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, χαμηλά τρίτο το ΠΑΣΟΚ
Το ψυχολογικό όριο του 30% ξεπερνά η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου στην πρώτη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται μετά την παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Γιώργος Μαζωνάκης: Έκτακτος έλεγχος του ΙΣΑ στην κλινική που έπαθε ανακοπή – «Δεν θα κάνουμε τους ιατροδικαστές και τους δικαστές», λέει ο Πατούλης
«Ο αιφνίδιος και τραγικός θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη γεννά εύλογα ερωτήματα που δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.
Αιχμές Άδωνι Γεωργιάδη για την κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Μαζωνάκης: Δεν είχε άδεια για πλασμαφαίρεση, ζήτησα έρευνα από τον ΙΣΑ
Κάνει λόγο για «υποτιθέμενη κλινική» και επισημαίνει ότι είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου στο οποίο «δεν επιτρέπεται να διενεργείται μία τέτοια ιατρική πράξη» όπως η πλασμαφαίρεση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί ο άτυχος τραγουδιστής.
Θρίλερ στην Κυψέλη: Βρέθηκε και δεύτερη σακούλα με οστά στην Αλεπότρυπα
Πολίτης ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τη νέα σακούλα στην περιοχή της Κυψέλης, χωρίς όμως να περιμένει τους αστυνομικούς στο σημείο.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ασφάλεια ερευνά τον θάνατο του τραγουδιστή – Πρόσωπο κλειδί ο γιατρός που του έκανε τη θεραπεία
Το newsit.gr επικοινώνησε με τον γιατρό που δήλωσε ότι δεν έχει τίποτα να πει - Εξετάζεται αν η θεραπεία μπορούσε να γίνει σε ιδιωτικό ιατρείο