Δίπλα στα πλοία τερματίζει πλέον το Τραμ – Σε πλήρη λειτουργία η νέα στάση «Ακτή Ποσειδώνος» στο λιμάνι του Πειραιά
Τα δρομολόγια της Γραμμής 7 καλύπτουν πλέον τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος και αντίστροφα.
Στο λιμάνι του Πειραιά «έδεσε» πλέον το Τραμ, καθώς, από την περασμένη Τετάρτη, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία η νέα στάση «Ακτή Ποσειδώνος».
Ο σταθμός αποτελεί πλέον τον νέο τερματικό σταθμό της Γραμμής 7, αλλάζοντας τα δεδομένα στις μετακινήσεις από και προς το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.
Η νέα διαδρομή της Γραμμής 7
Με την ένταξη της Ακτής Ποσειδώνος στο δίκτυο, τα δρομολόγια της Γραμμής 7 καλύπτουν πλέον τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος και αντίστροφα. Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στους επιβάτες να προσεγγίζουν τα πλοία της γραμμής με μεγαλύτερη άνεση, συνδέοντας απευθείας τα νότια προάστια με την καρδιά του Πειραιά.
Τέλος στην ταλαιπωρία
Σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στη λειτουργία της νέας στάσης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση υλοποίησε τη δέσμευσή της για την άφιξη του μέσου στο λιμάνι. Ο υπουργός εξήγησε πως με τη συγκεκριμένη παρέμβαση δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα ασυνεννοησίας μεταξύ των δημόσιων υπηρεσιών, το οποίο κρατούσε μια έτοιμη υποδομή σε κατάσταση εγκατάλειψης.
Σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη, με τη λειτουργία της νέας στάσης, μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών, οι οποίοι πλέον δεν θα χρειάζεται να μεταφέρουν τις αποσκευές τους στους δρόμους του Πειραιά, καθώς το Τραμ τους αφήνει ακριβώς δίπλα στα πλοία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.
Λίγο πριν την προσγείωση η τραγωδία με τους δύο νεκρούς από συντριβή μονοκινητήριου στην Πιερία, τι είναι η «πτήση εθισμού» που έκαναν
Κατά τον πρόεδρο της Αερολέσχης Πιερίας ο 41χρονος πιλότος έκανε μια διέλευση, στη συνέχεια πήρε ύψος, έκανε έναν ατυχή ελιγμό και δυστυχώς κατέληξε στο έδαφος.
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι σημαντική για το μέλλον των ΗΠΑ, αξίζει έναν ισχυρό πρέσβη
«Θα χρειαστεί, να αφιερώσουμε χρόνο για να εντοπίσουμε το κατάλληλο πρόσωπο, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στην Ελλάδα τον πρέσβη που αξίζει και δικαιούται»
Πάτρα: 35χρονη έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και πέρασε σχοινί στον λαιμό της στο προαύλιο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»
Η 35χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική ΠΓΝΠ.