Δραπετσώνα: Επιβάτης τρόλεϊ άρπαξε το τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο
Η αστυνομία και συνεργεία του ΟΑΣΑ ειδοποιήθηκαν άμεσα για το περιστατικό.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν τελευταία στιγμή στη Δραπετσώνα όταν ένα τρόλεϊ έπεσε σε κάδο σκουπιδιών και στη συνέχεια σε κολόνα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Κυριακής (19.10.2025) όταν ένας από τους επιβάτες του τρόλεϊ θέλησε να κατέβει σε σημείο που δεν υπήρχε στάση σε δρόμο της Δραπετσώνας.
Ο οδηγός άρχισε να του εξηγεί πως δεν επιτρέπεται να σταματήσει σε αυτό το σημείο, όμως ο επιβάτης έχασε την ψυχραιμία και άρπαξε το τιμόνι με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να βγει από το οδόστρωμα και να καταλήξει στην κολόνα.
Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο υπήρχε κόσμος που φώναζε στον οδηγό να ανοίξει άμεσα τις πόρτες για να κατέβουν οι τρομαγμένοι επιβάτες.
Η αστυνομία και συνεργεία του ΟΑΣΑ ειδοποιήθηκαν άμεσα για το περιστατικό, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε αργότερα από το σημείο.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!