Δροσιά: Καρέ καρέ η απόπειρα δολοφονίας του 38χρονου στον κήπο του σπιτιού του – «Μη, τι κάνεις» φώναζε το θύμα
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί στο θύμα.
Συγκλονιστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας ενός 38χρονου άνδρα στον κήπο του σπιτιού του στη Δροσιά έρχεται στο φως, με τον δράστη να παραμένει άφαντος.
Ο 38χρονος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που του είχε στήσει καρτέρι στον κήπο του σπιτιού στη Δροσιά ενώ μετά την απόπειρα δολοφονίας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», έχοντας σοβαρά τραύματα στο πόδι και τη σπονδυλική στήλη.
Η ώρα ήταν 06:27 όταν το θύμα έβγαινε από το σπίτι στην Δροσιά. Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, βγάζει μέσα από το μπουφάν του ένα όπλο.
Ο άτυχος άνδρας τα χάνει, στραβοπατάει και πέφτει μέσα στους θάμνους.
Χωρίς έλεος ο δράστης σηκώνει το όπλο και πυροβολεί.
Οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει το θύμα πίσω από τα φώτα του κήπου κόβουν την ανάσα.
«Μη, τι κάνεις» του φώναζε
Ο 38χρονος με τρεμάμενη φωνή ρωτάει τον άνδρα που προσπαθεί να του πάρε τη ζωή, «τι κάνει» ενώ ήδη έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Αν και χαράματα η γειτονιά σηκώνεται στο πόδι. Η αστυνομία θα φτάσει σύντομα, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Μέσα στη νύχτα, γείτονας άκουσε τους πυροβολισμούς, όπως περιέγραψε αποκλειστικά στο Live News.
«Γύρω στις 6:20 ήτανε 6:30 θα σας γελάσω για την ώρα, άκουσα τέσσερις πυροβολισμούς ο ένας στην αρχή μεμονωμένος ο πρώτος και άκουσα βοήθεια από άνθρωπο να φωνάζει και μετά άλλους τέσσερις πυροβολισμούς και η βοήθεια σταμάτησε»
Από τους αστυνομικούς στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Μαρτυρίες την ίδια ώρα κάνουν λόγο για 6 πυροβολισμούς. Το θύμα, μετέβη μόνο του στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», έχοντας σοβαρά τραύματα στο πόδι και τη σπονδυλική στήλη.
Η κόντρα πρώην και νυν
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αποκτήσει παιδί με μία γυναίκα από την Ρουμανία με την οποία ωστόσο είχαν χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια.
Εκείνη προχώρησε την ζωή της με έναν άνδρα ο οποίος ωστόσο -σύμφωνα με μαρτυρίες- είχε ενοχλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν τον 38χρονο τον οποίο και κατονόμασε το θύμα ως δράστης της επίθεσης.
Οικογενειακός φίλος του θύματος της ένοπλης επίθεσης μίλησε αποκλειστικά στο Live News, όπου ανέφερε:
Αυτή που τα έχει φτιάξει με έναν ύποπτο εκεί πέρα είναι και λίγο ψυχάκιας ή ναρκομανής είναι ή ψυχάκιας οπότε τον έβαλε στην πρίζα.
-Είχανε διαφορές για το παιδί;
Καμία, έχουνε υπογράψει τα πάντα.
Το τι ακριβώς προηγήθηκε μέχρι την ανατριχιαστική επίθεση, στο βίντεο ντοκουμέντο, παραμένει ακόμη ένα μυστήριο. Ο άνδρας με την κουκούλα που πυροβολεί εν ψυχρώ, είναι πράγματι ο σύντροφος την πρώην του θύματος; Είχε λόγο αυτή η γυναίκα, που έχει αποκτήσει ένα παιδί με το θύμα, όπως και ο νυν φίλος της να θέλουν το κακό του 38χρονου;
Πού στρέφονται οι έρευνες
Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει άφαντος με τους αστυνομικούς να περιμένουν να συνέλθει ο 38χρονος ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στον «Ερυθρό Σταυρό» προκειμένου να τους δώσει περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη σχέση με την πρώην σύντροφό του όσο και για τον νυν σύντροφο της και τις διαφορές ανάμεσά τους.
Άφαντη παραμένει και η πρώην σύντροφος του θύματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί ξέρουν πού βρίσκεται ο δράστης ωστόσο, ακόμα δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση καθώς πέρα από την μαρτυρία του θύματος, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.
Όπως αποκαλύπτει το Live News, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δράστης επιχείρησε να επιτεθεί στο θύμα. Στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο ενώ είχε προσπαθήσει να μπει και στο σπίτι του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία