ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δυτική Αχαΐα: 75χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και απειλούσε να λουστεί με βενζίνη

Δυτική Αχαΐα: 75χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και απειλούσε να λουστεί με βενζίνη

Να λουστεί με βενζίνη απειλούσε ένας 75χρονος που μπήκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας  όταν ένας 75χρονος άνδρας το απόγευμα του Σαββάτου εισήλθε στον χώρο κρατώντας μπιτόνι με βενζίνη και απείλησε ότι θα περιλουστεί με το εύφλεκτο υγρό και θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το περιστατικό με την είσοδο του ηλικιωμένου με τη βενζίνη στο αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αχαΐας, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

Με ψύχραιμη διαπραγμάτευση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαχειριστούν το περιστατικό και να αποτρέψουν τον 75χρονο από το να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του ηλικιωμένου.

Κέρκυρα: Οργή για τον οδηγό που πάτησε και σκότωσε σκύλο που κοιμόταν – Οδηγείται στον εισαγγελέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κέρκυρα: Οργή για τον οδηγό που πάτησε και σκότωσε σκύλο που κοιμόταν – Οδηγείται στον εισαγγελέα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google