ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης: 21χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα 66χρονο

Έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης: 21χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα 66χρονο

Η κατηγορούμενη είχε έντονο διαπληκτισμό με το θύμα και αμέσως μετά τη δολοφονία τράπηκε σε φυγή

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Κάρδαμο Ροδόπης, με θύμα έναν 66χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό αποκαλύφθηκε στις 10:40, όταν περίοικοι κάλεσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αναφέροντας ότι υπήρχε ένα άτομο αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν 66χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην άνω θωρακική χώρα.

Άμεσα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το protothema.gr, οι έρευνες για το περιστατικό και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας 21χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη είχε έντονο διαπληκτισμό με το θύμα και αμέσως μετά τη δολοφονία τράπηκε σε φυγή.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής Κομοτηνής.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ