Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι κατασχέσεις των κινητών τηλεφώνων της μητέρας και της γιαγιάς του Παναγιωτάκη και οι νέες καταθέσεις μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών
Πλέον η εγκληματική ενέργεια εξετάζεται ως η αυτή που προκάλεσε το θάνατο του Παναγιωτάκη.
Την ώρα που ο εισαγγελέας ετοιμάζεται να ζητήσει νέες καταθέσεις μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη που φέρεται να εμπλέκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κινητά τηλέφωνα κι άλλα αντικείμενα τα οποία μπορούν να προσφέρουν στοιχεία στην υπόθεση έχουν γίνει φύλλο και φτερό.
Από την περασμένη Δευτέρα (8/9/2025) στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας έχει φτάσει το πολυσέλιδο πόρισμα για το θάνατο του αγοριού που έφυγε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε ηλικία 15 μηνών τον Αύγουστο του 2024, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Η τριμελής επιτροπή που ανέτρεψε την αρχική έκθεση ιατροδικαστή όπου έκανε λόγο για παθολογικά αίτια και υποστηρίζει ότι η «ασφυξία προβάλλει ως η πλέον συμβατή με τα ευρήματα αιτία θανάτου». Έτσι πλέον η εγκληματική ενέργεια εξετάζεται ως η αυτή που προκάλεσε το θάνατο του Παναγιωτάκη.
Όλες αυτές οι εξελίξεις έχουν μεταφερθεί στις εισαγγελικές αρχές της Αμαλιάδας, οι οποίες εξετάζουν εάν θα ασκηθούν επιπλέον διώξεις αλλά και ποια πρόσωπα θα πρέπει να καταθέσουν εκ νέου. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως οι αστυνομικές αρχές λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση της Ειρήνης Μουρτζούκου οι Αρχές προχώρησαν την κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων της μητέρας και της γιαγιάς του Παναγιωτάκη.
Αμέσως είχαν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που θα μπορούσαν να αναδείξουν κι άλλες πτυχές της υπόθεσης.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA επιβεβαίωσαν τη βιολογική σχέση του βρέφους και των δύο εκ των τριών ανήλικων παιδιών με το ζευγάρι, ενώ οι καταθέσεις των κατηγορούμενων αποκαλύπτουν αντιφατικούς και ανατριχιαστικούς ισχυρισμούς για τις συνθήκες θανάτου και την απόκρυψη της σορού.
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.