Ειρήνη Μουρτζούκου: Πώς τη συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας – Τι λένε κάτοικοι και επιχειρηματίες
Τις τελευταίες ημέρες, η Ειρήνη Μουρτζούκου γυρνούσε στα στενά της Ομόνοιας παρέα με μια μελαχρινή γυναίκα - «Πρίν μια εβδομάδα την είδα πρώτη φορά, το θυμάμαι γιατί κατάλαβα ποια ήταν» λέει εργαζόμενος στην περιοχή
Σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας εντόπισαν χθες το μεσημέρι οι Αστυνομικοί την Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών βρεφών, δύο εκ των οποίων τα δικά της, και για την απόπειρα Ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας ενήλικης γυναίκας.
Οι Αρχές γνώριζαν ότι η 25χρονη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και δύο Αστυνομικοί της Ασφάλειας με πολιτικά, μόλις έλαβαν σήμα, μπήκαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Κουμουνδούρου και της πέρασαν χειροπέδες.
Τριγύριζε στα στενά της Ομόνοιας με μια μελαχρινή γυναίκα
Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν στο protothema.gr πως η Ειρήνη Μουρτζούκου γυρνούσε τις τελευταίες ημέρες στα στενά της Ομόνοιας παρέα με μια μελαχρινή γυναίκα, πιθανότατα ΡΟΜΑ.
«Χθες, πρωινές ώρες, είδα την κοπέλα, περνούσε, σταμάτησε εδώ, μπροστά και προχώρησε. Πήγε να πάρει καφέ και όταν επέστρεψε την περίμενε ένα άλλο κορίτσι, με μαύρο μαλλί, λίγο εύσωμη. Ένα σκουρόχρωμο κορίτσι ήταν αλλά περίμενε πιο κάτω, στον δρόμο. Νομίζω αυτή η κοπέλα (τη Μουρτζούκου) έχει ξαναπεράσει από εδώ αλλά δεν θυμάμαι ποια μέρα», λέει η γυναίκα που είδε την Ειρήνη Μουρτζούκου να κινείται στην οδό Ζήνωνος λίγη ώρα προτού συλληφθεί.
«Είναι εδώ μέρες. Πριν μια εβδομάδα την είδα πρώτη φορά, το θυμάμαι γιατί κατάλαβα ποια ήταν. Δεν έκανε κάτι. Ήταν όλη την ώρα με μια κάμερα, με το κινητό της στο χέρι και μιλούσε με βιντεοκλήση», τονίζει ένας εργαζόμενος στην περιοχή της Ομόνοιας.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!