ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έκλεισε δρόμος στη Θεσσαλονίκη μετά από πτώση δέντρου

Έκλεισε δρόμος στη Θεσσαλονίκη μετά από πτώση δέντρου

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για την απομάκρυνσή του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Έκλεισε προσωρινά η οδός Ομήρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από πτώση δέντρου στο οδόστρωμα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 17.17 σήμερα (6/2) το απόγευμα για την πτώση και άμεσα δυνάμεις της, έσπευσαν στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το έργο της απομάκρυνσης του μεγάλου δέντρου είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει σημειωθεί τραυματισμός ή ζημιές.

Τρεις μαχαιριές στο μηρό δέχθηκε 16χρονος από συμμορία ανηλίκων στον Πλαταμώνα - Η έκκληση του πατέρα του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τρεις μαχαιριές στο μηρό δέχθηκε 16χρονος από συμμορία ανηλίκων στον Πλαταμώνα - Η έκκληση του πατέρα του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google