Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Εκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ
Στο λιμάνι του Πειραιά σχηματίστηκαν ουρές στις αποβάθρες από οχήματα και επιβάτες που επρόκειτο να αναχωρήσουν με τα πλοία της γραμμής
Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν οι πολίτες την Αττική και τα άλλα αστικά κέντρα οι εκδρομείς του Πάσχα και από το πρωί της Τετάρτης (16.04.20205) στα λιμάνια σχηματίζονται ουρές.
Στα λιμάνια η κίνηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα αυξημένη με μικρούς και μεγάλους να εγκαταλείπουν τις πόλεις προκειμένου να κάνουν Πάσχα στα νησιά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς.
Χαρακτηριστικές οι εικόνες από το λιμάνι του Πειραιά, όπου σχηματίστηκαν ουρές στις αποβάθρες από οχήματα και επιβάτες που επρόκειτο να αναχωρήσουν με τα πλοία της γραμμής.
Από τον Πειραιά, ενδεικτικά, σήμερα έχουν προγραμματιστεί 16 δρομολόγια προς Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Ανατολικό Αιγαίο, από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Από τη Ραφήνα θα πραγματοποιηθούν 11 δρομολόγια προς Εύβοια (Μαρμάρι), Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (16.04.2025), αναμένεται να αναχωρήσουν 16.568 επιβάτες από τον Πειραιά και 5.800 επιβάτες από Ραφήνα.
Δείτε φωτογραφίες από eurokinissi:
Ταυτόχρονα, από το Λαύριο θα εκτελεστούν σήμερα 6 δρομολόγια στα οποία αναμένεται να επιβιβαστούν 1.280 άνθρωποι.
Αυξημένη είναι η πληρότητα και στα ΚΤΕΛ. Στον Κηφισό υπάρχει αυξημένη πληρότητα και σήμερα (16.04.2025) θα γίνουν 200 τακτικά δρομολόγια και 30 έκτακτα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλα έκτακτα δρομολόγια.
Ιδια εικόνα και στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος όπου έχουν προγραμματιστεί πολλές πτήσεις.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.
Καμία γυναίκα δεν θέλει να βγάλει στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί, λέει η μάνα του 43χρονου από την Κυψέλη
Με κατηγορούν, λένε «τι μάνα είσαι εσύ», αλλά δεν είναι παιδί, είναι 43 χρονών - Εγώ ζω στη Γερμανία και έχω να έρθω στην Ελλάδα 12 χρόνια, λέει η μάνα του 43χρονου