ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εξόρμηση της Τροχαίας για «κόντρες» στην παραλιακή – «Κόπηκαν» 266 κλήσεις σε 1.066 ελέγχους

Εξόρμηση της Τροχαίας για «κόντρες» στην παραλιακή – «Κόπηκαν» 266 κλήσεις σε 1.066 ελέγχους

Ένας στους τέσσερις ήταν παραβάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σαρωτικούς ελέγχους στην παραλιακή οδό της Αττικής πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου (28.06.2025) έως τα ξημερώματα της Κυριακής η Τροχαία- οι ένστολοι διαπίστωσαν πως ένας στους τέσσερις ελεγχόμενους οδηγούς βρέθηκαν παραβάτες.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγιναν έλεγχοι στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Τροχαίας με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων, την επικίνδυνη οδήγηση και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν 1.076 έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες (Λ. Ποσειδώνος, Λ. Αλίμου, Λ. Αθηνών-Σουνίου) και βεβαιώθηκαν 266 παραβάσεις, για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, επικίνδυνους ελιγμούς, επίδειξη ικανοτήτων, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας και υπερβολική ταχύτητα. Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 37 διπλώματα οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 37 πινακίδες.

Η Τροχαία επισημαίνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα διενεργούνται σε περιοχές της Αττικής που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Νέο Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε λύκειο που ανακαινίστηκε πρόσφατα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέο Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε λύκειο που ανακαινίστηκε πρόσφατα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο στην Πάτρα για να του κλέψουν το κινητό: «Δεν φτάνει μόνο η αστυνόμευση – Οικογένεια και κοινωνία πρέπει να δράσουν»
Το σχέδιο της κυβέρνησης για να αποτρέψει επεισόδια τύπου Γαλλίας - Μεγάλο τεστ οι κινητοποιήσεις της Τετάρτης