Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες»
«Νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», σημείωσε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το πρόστιμο που έλαβε από την τροχαία τα ξημερώματα της Τρίτης (12.12.2025) και ανέφερε στους ακολούθους της στο Instagram ότι ο νόμος είναι ίδιος για όλους.
Η γνωστή τραγουδίστρια πιάστηκε από την Τροχαία, όπως αποκάλυψαν ο Δημήτρης Πώποτας και η Άρια Καλύβα την Τρίτη (12.12.2025) όταν οδηγούσε το μηχανάκι της στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο έλεγχος της τροχαίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, γύρω στις 03:00 και η 42χρονη Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ από ό,τι επιτρέπει ο νόμος για τα δίκυκλα.
Λίγο νωρίτερα η ερμηνεύτρια ήταν στο πάρτι που διοργάνωσαν οι Rainbow Mermaids σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν τα δύο χρόνια από την ημέρα της δημιουργίας των δύο drag queens.
«Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και είναι καλύτερα να τα μάθετε από εμένα.
Για ένα ποτήρι κρασί, δε θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες.
Ακόμα και 0,1 πάνω από το όριο είναι πάνω από το όριο.
Νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους. Να είστε καλά και να προσέχετε! Καλές γιορτές!», έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πολύ ταλέντο. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει δώσει μία μεγάλη μάχη με τη ζυγαριά της, ενώ παράλληλα έχει δεσμό με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης