Έπεσε πυροσβεστικό ελικόπτερο ανοιχτά της Ελευσίνας - Καλά στην υγεία του το πλήρωμα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελευσίνα, έπειτα από προσθαλάσσωση ελικοπτέρου τύπου Erickson, που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο.
Πρόκειται για ελικόπτερο μισθωμένο από την Πολιτική Προστασία για τις ανάγκες δασοπυρόσβεσης στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το ελικόπτερο προχώρησε σε προσθαλάσσωση ανοιχτά της Ελευσίνας, όταν επιχείρησε να κάνει υδροληψία στο πλαίσιο της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς, που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο.
Τα τρία μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία τους και κολυμπούν προς την ακτή. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για την προσέγγισή τους. Έχουν ειδοποιηθεί το Λιμενικό, το ΕΚΑΒ, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

To ελικόπτερο τύπου Agusta Bell που έπεσε στην Ελευσίνα / Φωτογραφία: Πυρκαγιά Ενημέρωση / Facebook
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!