Ελευσίνα: Βίντεο από τη στιγμή που το πυροσβεστικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσθαλάσσωση
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22.07.2025) με τους τρεις χειριστές να είναι καλά στην υγεία τους και με τη βοήθεια σκάφους βγήκαν στη στεριά.
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου το οποίο έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα.
Το πυροσβεστικό ελικόπτερο προσπαθούσε να αντλήσει νερό προκειμένου να συνδράμει στη φωτιά που έκαιγε εκείνη τη στιγμή στον Ασπρόπυργο, όμως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αναγκάστηκε σε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22.07.2025) με τους τρεις χειριστές να είναι καλά στην υγεία τους και με τη βοήθεια σκάφους βγήκαν στη στεριά.
Σε βίντεο που έρχεται στο φως έχει καταγραφεί η στιγμή της προσθαλάσσωσης όταν το ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα.
Αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλκυσης του πυροσβεστικού ελικοπτέρου.
Το ελικόπτερο ήταν μισθωμένο για τις αυξημένες ανάγκες δασοπυρόσβεσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.