Ενθαρρυντική εξέλιξη για Μυλωνάκη: Νοσηλεύεται αποσωληνωμένος, άνοιξε τα μάτια του - Όλες οι πληροφορίες
Από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Απριλίου νοσηλεύεται, τώρα αποσωληνωμένος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός», μετά από την ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, την οποία υπέστη, κατά την έναρξη του «πρωινού καφέ», εκείνης της ημέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όλες οι πληροφορίες για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του parapolitika.gr ο χρόνος τον οποίο έχει περάσει νοσηλευόμενος διασωληνωμένος και χωρίς καμία μείζονα επιπλοκή ο Γιώργος Μυλωνάκης στη ΜΕΘ του ιδρύματος, σε συνδυασμό με τα απεικονιστικά δεδομένα, είναι τέτοιος, ώστε οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν πλέον ότι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ οι ίδιοι έχουν διακόψει εδώ και μέρες εντελώς τη χορήγηση των κατασταλτικών φαρμάκων, χωρίς, όμως, να βλέπουν ανταπόκριση, έως ότου συνέβη το περιστατικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα, όταν ο Γιώργος Μυλωνάκης άνοιξε τα μάτια του μόλις άκουσε την φωνή του πρωθυπουργού, ο οποίος τον επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Πάντως, έως ότου οι θεράποντες γιατροί, στη ΜΕΘ του ιδρύματος, διαμορφώσουν καθαρή και σαφή εικόνα για την ακριβή κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη, δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό να εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν από τον “Ευαγγελισμό”.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Γιώργο Μυλωνάκη έχει διενεργηθεί τραχειοστομία, αλλά ο ίδιος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στην Ασφάλεια Αθηνών το ζευγάρι των γιατρών μετά τις έρευνες σε ιατρείο και σπίτι -Μετέβησαν και οι αδελφές του Γιώργου Μαζωνάκη
Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μεταφέρθηκε το ζευγάρι γιατρών του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου υπέστη ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Εισήγαγαν κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε τριαντάφυλλα -Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση «Τα άνθη του κακού»
Με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του ελληνικού FBI, αλλά και τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εισήγαγε κοκαΐνη από την Κολομβία. Είναι χαρακτηριστικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, ότι είχαν καταφέρει να κρύψουν επιμελώς τη «λευκή κυρία» μέσα σε καλάμια […]
Φωτιά στη Δράμα στην περιοχή Πλατανιά: Επιχειρούν 4 αεροσκάφη
Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων της 4ης και 7ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση ασθενούς για τη διαδικασία πλασμαφαίρεσης στο ιατρείο του Κολωνακίου – Βίντεο ντοκουμέντο
«Ένιωσα ασφάλεια, στήριξη και εμπιστοσύνη», ανέφερε η ασθενής περιγράφοντας την εμπειρία της στο εν λόγω ιατρείο
Θρήνος στα Γιάννενα στο τελευταίο αντίο στον σμηναγό Δημήτριο Πέτρου που σκοτώθηκε στην Τανάγρα
Η κηδεία του δεύτερου πιλότου του αεροσκάφους γίνεται στον Κατσικά Ιωαννίνων - Παρόντες συγγενείς, συνάδελφοι και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας