Έπαιζαν ζάρια σε καφενείο και βρέθηκαν με χειροπέδες
Τέσσερις συλλήψεις στο Ρέθυμνο
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στο Ρέθυμνο και από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 745 ευρώ.
Μεταμεσονύχτιες ώρες χθες (26/12/2024) , σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-καφενείο σε περιοχή του Δήμου, ιδιοκτησίας Έλληνα ο οποίος απουσίαζε.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος είχε επιτρέψει σε τρία άτομα να οργανώσουν και συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι ζάρια, με χρήματα, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!