ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επιβάτης θαλάσσιου ταξί πέθανε στην περιοχή του Αγίου Όρους

Επιβάτης θαλάσσιου ταξί πέθανε στην περιοχή του Αγίου Όρους

Ιατρός του Κέντρου Υγείας Καρυών εξέτασε τον 68χρονο και διαπίστωσε τον θάνατο του

Ένας 68χρονος, επιβάτης θαλάσσιου ταξί, πέθανε την ώρα που αυτό εκτελούσε δρομολόγιο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Όρους.

Το πρωί της Παρασκευής ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αγίου Όρους από τον κυβερνήτη θαλάσσιου ταξί ότι κατά τη διαδρομή του από τον αρσανά της ιεράς μονής Διονυσίου με προορισμό το λιμάνι της Ουρανούπολης με τρεις επιβαίνοντες, ένας 68χρονος επιβάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Το ταξί, σύμφωνα με το protothema.gr, κατέπλευσε στον αρσανά της ιεράς μονής Ξηροπόταμου, όπου ένας ιατρός του Κέντρου Υγείας Καρυών εξέτασε τον 68χρονο και διαπίστωσε τον θάνατο του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Δίκη για Τέμπη: «Θα σε σκίσω με τα χέρια μου» φώναξαν συγγενείς των θυμάτων στον κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ, δείτε βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δίκη για Τέμπη: «Θα σε σκίσω με τα χέρια μου» φώναξαν συγγενείς των θυμάτων στον κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ, δείτε βίντεο