Επιχειρηματίας αγόρασε την θρυλική Mercedes του Ανδρέα Παπανδρέου – «Έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα για το ΠΑΣΟΚ»
«Μέχρι και σφαίρες έχουμε φάει, μας πυροβόλησαν κάποτε γιατί βάζαμε σημαίες του ΠΑΣΟΚ» θυμήθηκε ο νέος ιδιοκτήτης της θρυλικής Mercedes
Ο Παγώνης Δάντσιος ήταν εκείνος που αγόρασε σε δημοπρασία τη θρυλική Mercedes που κάποτε χρησιμοποιούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και σε δηλώσεις που έκανε στο Mega εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να πληρώσει. Όπως είπε ο επιχειρηματίας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συνδυάζεται με μια σειρά από αναμνήσεις που έχει από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε και ο ιδρυτής του κινήματος κέρδιζε τη μία εκλογική αναμέτρηση μετά την άλλη.
Ο επιχειρηματίας, φανατικός του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, αποκάλυψε πως μόλις είδε σε ανάρτηση στο διαδίκτυο πως βγαίνει σε δημοπρασία το όχημα δεν έχασε καιρό και αναζήτησε τον μεσάζοντα, προκειμένου να αποκτήσει την Mercedes.
«Έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα για το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και σφαίρες έχουμε φάει, μας πυροβόλησαν κάποτε γιατί βάζαμε σημαίες του ΠΑΣΟΚ. Άλλα χρόνια, πολύς φανατισμός» είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».
Ο Παγώνης Δάντσιος δεσμεύτηκε μάλιστα, πως όποιος οπαδός του ΠΑΣΟΚ παντρευτεί στη Θράκη, θα τον πηγαίνει ο ίδιος με το αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Το παράπονο του κ. Δάντσιου είναι ότι δεν κατάφερε να γνωρίσει από κοντά τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί, όπως λέει, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ολλανδία, όπου βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια, τον κρατούσαν μακριά από εδώ, ενώ όποτε ερχόταν πήγαινε στον τόπο καταγωγής του.
Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην περιοχή του Έβρου στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναντήθηκε ο κ. Δάντσιος, ο οποίος είχε ζητήσει μια σημαία του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτή που είχε βρει στην Αθήνα πριν από χρόνια είχε φθαρεί. Πράγματι, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος και Ηρακλής Δρούλιας ανέλαβαν να του βρουν και να κάνουν στο σπίτι του την άτυπη τελετή παράδοση της νέας σημαίας. Ήταν οι σημαίες που το πρωί, κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, είχε επιλέξει να έχει ως φόντο.
Η συγκεκριμένη Mercedes-Benz αποτέλεσε το προσωπικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου από τη στιγμή που εκείνος ανέλαβε το πρωθυπουργικό αξίωμα, ωστόσο στη συνέχεια το συγκεκριμένο όχημα πέρασε στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά από δεκαετίες, η μπλε Mercedes-Benz 280 SE κατέληξε στον ΟΔΔΥ, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία της εκποίησης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης