ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου - Νεκρός 30χρονος από ηλεκτροπληξία

Εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου - Νεκρός 30χρονος από ηλεκτροπληξία

Ο άτυχος εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα και έχασε την ζωή του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Eργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου ένας 30χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής του Ρεθύμνου. Ο άτυχος άνδρας, Ρομά στην καταγωγή πραγματοποιούσε εργασίες με πιεστικό μηχάνημα, όταν - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικό ρεύμα. Η ηλεκτροπληξία αποδείχθηκε μοιραία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, ο 30χρονος συντηρητής είχε ήδη καταλήξει.

Πηγή: neakriti.gr

Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που σημάδεψε τη ζωή της – Διαρρήκτες την χτύπησαν και την έκαψαν ζωντανή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που σημάδεψε τη ζωή της – Διαρρήκτες την χτύπησαν και την έκαψαν ζωντανή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google