Εργατικό ατύχημα στη Βούλα - Χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα
Ήταν πάνω σε γερανοφόρο όχημα και φέρεται να ακούμπησαν ηλεκτροφόρα καλώδια
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Βούλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και είναι χωρίς τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ptotothema.gr, ήταν πάνω σε γερανοφόρο όχημα και φέρεται να ακούμπησαν ηλεκτροφόρα καλώδια.
Επί τόπου έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία φαίνεται ότι έχουν ενημερωθεί για περιστατικά ηλεκτροπληξίας.
Στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική, ωστόσο, περιμένουν πρώτα τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να επέμβουν.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.