ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Έρχομαι δεν θα αργήσω»- Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης έγραψαν τραγούδι για τα θύματα των Τεμπών

«Έρχομαι δεν θα αργήσω»- Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης έγραψαν τραγούδι για τα θύματα των Τεμπών

Η μελωδία είναι του τραγουδιού «Βόλτα στα βαθιά» του Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος παραχώρησε στους μαθητές την άδεια χρήσης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για τις 57 ψυχές που χάθηκαν πριν από δύο χρόνια στα Τέμπη τραγουδούν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Τους συγκινητικούς στίχους του τραγουδιού «Έρχομαι δεν θα αργήσω» ανέλαβε να γράψει το δεκαπενταμελές συμβούλιο έχοντας την βοήθεια και των υπολοίπων συμμαθητών τους, θέλοντας να αφήσουν ανεξίτηλη στο χρόνο, τη μνήμη των θυμάτων που ποτέ δεν κατάφεραν να φτάσουν στα σπίτια τους και τον προορισμό τους.

Η μελωδία είναι του τραγουδιού «Βόλτα στα βαθιά» του Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος παραχώρησε στους μαθητές την άδεια χρήσης. Το τραγούδι ανέβηκε στη σελίδα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο youtube και συγκέντρωσε πάνω από 13.200 προβολές σε διάστημα τριών ημερών, αναφέρει το newsbeast.gr.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google