Φάμελλος σε Αδειλίνη: Να προσέχετε αυτά που γράφετε αλλά και την διάκριση των εξουσιών
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Απάντηση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έδωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος μετά την ανακοίνωση της κας Γεωργίας Αδειλίνη με την οποία απαντούσε σε όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον θάνατο του γιου της εισαγγελέως εφετών Λάρισας, Σοφίας Αποστολάκη.
«Η κα Αδειλίνη να προσέχει αυτά που γράφει αλλά και την διάκριση των εξουσιών», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Υπενθυμίζεται ότι η κα Αδειλίνη σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Σε πρόσφατη τοποθέτησή του o πολιτικός αρχηγός, αναπαράγοντας ουσιαστικά αντίστοιχες αναρτήσεις ανωνύμων, κυρίως, διαδικτυακών κηνσόρων, δήλωσε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ότι: «σήμερα η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται και ζητάει απαντήσεις μετά την αποκάλυψη του θανάτου του γιου της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας». Και διατύπωσε, μεταξύ άλλων, και το πιο κάτω πανηγυρικό ερώτημα, απευθυνόμενος προσωπικά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:
«Γιατί είχε βιαστεί η κα Αδειλίνη και είχε αποκλείσει κάθε συσχέτιση της εξαφάνισης του γιου της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας με τα καθήκοντά της; (ενν. της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας). Κατόπιν αυτών, οφείλω να δηλώσω δημόσια ότι η κα Σοφία Αποστολάκη, Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας, λίγες μόλις μέρες μετά την εξαφάνιση του γιου της Βασίλη Καλογήρου, σε επικοινωνία μας, εξέφρασε τη θλίψη και τη δυσαρέσκειά της για δημοσιεύματα που συσχέτιζαν το πιο πάνω γεγονός με τα εισαγγελικά της καθήκοντα. Την ίδια δυσαρέσκεια εξέφρασε η κα Αποστολάκη και στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος».
Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε και πάλι για συγκάλυψη και τόνισε ότι πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. «Άλλοι το έχουν πράξει για πολύ λιγότερα», είπε χαρακτηριστικά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.