ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φοινικούντα: Γερμανοί τουρίστες με τα σκυλιά τους, βγήκαν από τα παράθυρα όταν πλημμύρισε το τροχόσπιτό τους

Φοινικούντα: Γερμανοί τουρίστες με τα σκυλιά τους, βγήκαν από τα παράθυρα όταν πλημμύρισε το τροχόσπιτό τους

Οι τουρίστες μαζί με τα τρία του σκυλιά βγήκαν από το παράθυρο, κολύμπησαν και σώθηκαν με τη βοήθεια των γειτόνων.

Την υπερχείλιση του ποταμού προκάλεσε η κακοκαιρία Byron στη Φοινικούντα. Η απότομη άνοδος της στάθμης των υδάτων είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κατοικίες και καταλύματα, ενώ τουρίστες και κάτοικοι κινδύνευσαν.

Οι ζημιές στη Φοινικούντα είναι τεράστιες, οι δρόμοι παραμένουν αδιάβατοι, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, από "θαύμα" σώθηκαν δύο Γερμανοί τουρίστες, όταν το κατάλυμα, το όχημά τους και ένα τροχόσπιτο κατακλύστηκαν από τα νερά.

Μαζί με τα τρία του σκυλιά βγήκαν από το παράθυρο, κολύμπησαν και σώθηκαν με τη βοήθεια των γειτόνων.

Φοινικούντα: Γερμανοί τουρίστες με τα σκυλιά τους, βγήκαν από τα παράθυρα όταν πλημμύρισε το τροχόσπιτό τους

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε το EΡΤnews από το τροχόσπιτο που "ταξίδεψε" από την ορμή του ποταμού και καταπλάκωσε αυτοκίνητό τους.

foinikounta
foinikounta

Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Εκτός από τη Φοινικούντα, έχουν σημειωθεί μεγάλα προβλήματα στα οδικά δίκτυα των Δήμου Πύλου – Νέστορος, καθώς και Μεσσήνης, ειδικότερα είναι κλειστοί οι δρόμοι Χαρακοπειό – Υάμεια, η παραλιακή οδός Φοινικούντα – Γριζόκαμπος και Βασιλίτσι – Ακριτόχωρι.

foinikounta

Στα παραπάνω σημεία, έχουν σπεύσει μηχανήματα των Δήμων και της Περιφέρειας, προκειμένου να αποσύρουν φερτά υλικά που μετέφερε το νερό, καθώς και χώματα από κατολισθήσεις.

foinikounta
foinikounta
Λουτράκι: "Ο 6χρονος θώπευσε τη δασκάλα στο στήθος με ερωτική διάθεση" - Απειλεί με μηνύσεις η εκπαιδευτικός
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λουτράκι: "Ο 6χρονος θώπευσε τη δασκάλα στο στήθος με ερωτική διάθεση" - Απειλεί με μηνύσεις η εκπαιδευτικός