Φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες στον Κηφισό – Κατάφερε να βγει έγκαιρα ο οδηγός
Το φορτηγό μετέφερε πλαστικές σακούλες.
Στιγμές αγωνίας έζησε ο οδηγός και ιδιοκτήτης φορτηγού, το οποίο το μεσημέρι της Τετάρτης έπιασε φωτιά σε παράδρομο του Κηφισού στο ύψος του Κρυονερίου και το ρεύμα προς Λαμία.
Αυτόπτης μάρτυρας είδε το φορτηγό, εν κινήσει, να βγάζει αρχικά λευκό καπνό και θεώρησε ότι ήταν μια απλή βλάβη στον κινητήρα. Μέσα σε δευτερόλεπτα όμως ξεπετάχτηκαν φλόγες που τύλιξαν και εν τέλει κατέκαψαν το όχημα, το οποίο μετέφερε πλαστικές σακούλες.
Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα και δεν κινδύνευσε, ενώ όπως είπε ο ίδιος οι πυροσβέστες του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών έφτασαν άμεσα στο σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με την Τροχαία να θέτει σε ισχύ εκτροπές της κυκλοφορίας στη συμβολή της Αγίου Αθανασίου με την Μαραθώνος (κόμβος Αγίου Στεφάνου) όσο και στον παράδρομου του Κηφισού, στην περιοχή της Άνοιξης.
Πηγή: newsbeast.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης