Φωτιά στη Χίο: Άνδρας έκαψε κατά λάθος τα κτήματά του με ελιές
Εκτός από την ζημιά από τα καμένα ελαιόδεντρα τώρα ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει και διοικητικό πρόστιμο.
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (28.03.2025) στη Χίο, σε αγροτική περιοχή.
Ένας αγρότης έβαλε φωτιά σε ξερόκλαδα στις Καρυές Χίου, όμως οι φλόγες ξέφυγαν με αποτέλεσμα να κάψουν τις ελιές του άνδρα.
Σύμφωνα με το chiosin.gr, η πυρκαγιά ξέφυγε με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις και να σπεύσουν στο σημείο για να τη θέσουν υπό έλεγχο και τελικά να την σβήσουν, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Χίου με 6 πυροσβέστες.
Εκτός από την ζημιά από τα καμένα ελαιόδεντρα τώρα ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει και διοικητικό πρόστιμο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος