Φρίκη στην Κέρκυρα: 51χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη εγγονή του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γιατρός εντόπισε ενδείξεις κακοποίησης στο παιδί και ενημέρωσε τη μητέρα του - Ο 51χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ερευνούν οι Αρχές στην Κέρκυρα, με έναν 51χρονο άνδρα να κατηγορείται ότι κακοποιούσε συστηματικά την 8χρονη εγγονή του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, σε χωριό της κεντρικής Κέρκυρας.
Η υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 8χρονη επισκέφθηκε γιατρό μαζί με τη μητέρα της. Κατά την εξέταση, ο γιατρός φέρεται να εντόπισε ενδείξεις που παρέπεμπαν σε κακοποίηση και ενημέρωσε τη μητέρα του παιδιού. Ακολούθως, η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το τι ακριβώς είχε συμβεί και για πόσο χρονικό διάστημα.
Από την προανακριτική διαδικασία, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, προέκυψαν στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 51χρονου. Ο άνδρας, μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας και αλβανικής υπηκοότητας, οδηγήθηκε σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται το κατηγορητήριο.
Οι γονείς του παιδιού έχουν καταθέσει και οι ίδιοι μηνυτήρια αναφορά, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να προσδιορίσουν τη χρονική διάρκεια της φερόμενης κακοποίησης, τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβαινε και κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να φωτίσει την υπόθεση.
Η έρευνα συνεχίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς αφορά ανήλικο παιδί, ενώ το σύνολο του υλικού που θα συγκεντρωθεί θα ενταχθεί στη δικογραφία που θα αξιολογηθεί από τις δικαστικές Αρχές.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φίλιππος Καμπούρης: «Δεν υπάρχει απάτη ούτε εγκληματική οργάνωση», δήλωσε ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας
Ο δικηγόρος του, αρνείται τις καταγγελίες για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και υποστηρίζει ότι οι εταιρείες είχαν πραγματική δραστηριότητα.
Σε κατασκευαστική κακοτεχνία οφείλεται η πτώση σοβά που τραυμάτισε μαθητή στο Γυμνάσιο Βασιλικών – Θα λειτουργήσει τη Δευτέρα το σχολείο
Το σχολείο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» για την εκτέλεση εργασιών όπως αλλαγή στέγης.
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός άνδρας που πήγε να κόψει δέντρο και τον καταπλάκωσε
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο χωριό Κάλφα Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου - Διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι τοξικολογικές επιβεβαιώνουν το «κοκτέιλ» προποφόλης και μιδαζολάμης
Εκκρεμεί ακόμη ο ποσοτικός προσδιορισμός των δύο ουσιών, δηλαδή το σε ποια ποσότητα αλλά και χρονικά, πως χορηγήθηκαν στον τραγουδιστή.
Ανησυχία στην Γκράβα: «Μυρίζουμε αέριο από τον Σεπτέμβρη - Φοβόμαστε μη γίνουμε Βιολάντα», λένε μαθητές
Το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας βρίσκεται σήμερα σε αναστολή λειτουργίας.
Εκτός λειτουργίας το Μετρό στη Θεσσαλονίκη – Σε εξέλιξη τεχνικοί έλεγχοι
Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε ολόκληρη τη γραμμή λόγω τεχνικού προβλήματος - Σε εξέλιξη οι έλεγχοι για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας