ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Fuel Pass 2026: Νέα απάτη μέσω SMS για ενεργοποίηση της ψηφιακής κάρτας όπου δήθεν θα πιστωθούν τα χρήματα

Fuel Pass 2026: Νέα απάτη μέσω SMS για ενεργοποίηση της ψηφιακής κάρτας όπου δήθεν θα πιστωθούν τα χρήματα

Μάλιστα, οι απατεώνες ισχυρίζονται στο μήνυμά τους πως αν οι ανυποψίαστοι πολίτες δεν ενεργοποιήσουν τον σύνδεσμο που έχουν αποστείλει, η επιδότηση θα ακυρωθεί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα ακόμη SMS που αφορά το fuel pass έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα εκατοντάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα φαίνεται να έχει αποσταλεί από σταθερό τηλέφωνο, υποτίθεται από την ελληνική κυβέρνηση για ενεργοποίηση της ψηφιακής κάρτας στην οποία θα πιστωθεί το ποσό της ενίσχυσης.

Στη συνέχεια, στο SMS των απατεώνων για το fuel pass παρατίθεται ένας παραπλανητικός σύνδεσμος, ο οποίος, όμως, δεν είναι ενεργός.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι άγνωστοι δράστες ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για οικονομική βοήθεια και στη συνέχεια τούς ζητούν να απαντήσουν με ένα «Υ» για να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος ενεργοποίησης.

Μάλιστα, ισχυρίζονται πως αν οι ανυποψίαστοι πολίτες δεν τον ενεργοποιήσουν, η επιδότηση θα ακυρωθεί.

Φυσικά, αυτά τα SMS δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απάτη καθώς ποτέ τα μηνύματα που αποστέλλονται από το gov.gr είτε από τραπεζικά ιδρύματα δεν ζητούν απάντηση από τους πολίτες ούτε παραπέμπουν σε κάποιο σύνδεσμο.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Εκμεταλλεύτηκα το πάθος της για τα ναρκωτικά, δεν πέθανε τζάμπα αφού πληρώθηκε»: Οι απολογίες στη δίκη για την έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με μία νεκρή
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Ρόζα Βρεττού με πυρά κατά Ανδρουλάκη, οδεύει για την ΕΛ.Α.Σ, δείτε την επιστολή παραίτησης - Οργή στη Χ. Τρικούπη: Γίνεται πιόνι του Τσίπρα
Live η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»