ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή στη 48χρονη stalker του Γιάννη Πλούταρχου – Πίσω από τα κάγκελα αν τον πλησιάσει στα 500 μέτρα

Φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή στη 48χρονη stalker του Γιάννη Πλούταρχου – Πίσω από τα κάγκελα αν τον πλησιάσει στα 500 μέτρα

Η 48χρονη επέλεξε να εκπροσωπηθεί από το συνήγορό της και να μην καθίσει στο εδώλιο

Στη φυλακή κινδυνεύει να βρεθεί η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου στην περίπτωση που τον πλησιάσει και πάλι, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου.

Η 48χρονη επέλεξε να εκπροσωπηθεί από το συνήγορό της και να μην καθίσει στο εδώλιο μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο γνωστός τραγουδιστής.

Η γυναίκα, ο συνήγορος της οποίας επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με αναστολή, για τα αδικήματα της παραβίασης οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης τρόμου.

Η εισαγγελέας, όπως αναφέρει το newsbeast.gr, εισηγήθηκε τη μερική έκτιση της ποινής και συγκεκριμένα για διάστημα 3 μηνών, ωστόσο, η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε να μην οδηγηθεί η κατηγορούμενη στη φυλακή παρά μόνο στην περίπτωση που παραβιάσει τους δύο περιοριστικούς όρους που της επιβλήθηκαν.

Έτσι, η 48χρονη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρίμηνη φυλάκιση στην περίπτωση που πλησιάσει τον τραγουδιστή σε απόσταση 500 μέτρων και επικοινωνήσει μαζί του με οποιοδήποτε μέσο.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε νωρίτερα η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία, η οποία ήταν και η μοναδική μάρτυρας στην υπόθεση.

Η μάρτυρας περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε η οικογένειά της από την 48χρονη η οποία, όπως είπε, πήγαινε στο σπίτι τους επί σειρά ετών και άφηνε γράμματα, σημειώματα, αλλά και προσωπικά της αντικείμενα – δώρα προς τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μάλιστα, κατέθεσε πως η κατηγορούμενη δεν δίστασε να εμφανιστεί ακόμη και στην πρεμιέρα του συζύγου της πριν από λίγες ημέρες.

Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του