ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Για ένα κακούργημα και 8 πλημμελήματα κατηγορούνται οι 6 για την επίθεση στη Νομική

Για ένα κακούργημα και 8 πλημμελήματα κατηγορούνται οι 6 για την επίθεση στη Νομική

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μετά τον βαρύ τραυματισμό μεταδιδακτορικού φοιτητή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και οκτώ πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος των έξι συλληφθέντων για την επίθεση στη Νομική Σχολή Αθηνών στα τέλη Απριλίου.

Συγκεκριμένα, σε βάρος τους, σύμφωνα με το newsit.gr, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και τα πλημμελήματα της συμμορίας, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, της παράνομης βίας, της φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για το κοινό όφελος, της απείθειας, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της άρνησης εγκληματολογία σήμανσης.

Κράνη, μπουφάν, μαχαίρια και γάντια που φορούσαν οι συλληφθέντες στην επίθεση στη Νομική / astynomia.gr

Παράλληλα, απαγγέλθηκε και η κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία σε μία γυναίκα η οποία δεν συνελήφθη ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται τρία ακόμα άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν