ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γιάννης Στουρνάρας: Η μείωση των επιτοκίων θα πρέπει να συνεχιστεί

Γιάννης Στουρνάρας: Η μείωση των επιτοκίων θα πρέπει να συνεχιστεί

Στις 1.514,40 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,50%

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.514,40 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,50%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,15 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,55%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,12%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΤΕ (+1,16%), της Σαράντης (+1,12%) και του ΟΛΠ (+1,03%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development (-0,56%), του ΔΑΑ (-0,46%) και της Jumbo (-0,40%).

Ανοδικά κινούνται 53 μετοχές, 26 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές, όπως καταγράφει το newsbeast.gr.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Δρομέας (+3,80%) και Λανακάμ (+2,83%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Χαϊδεμένος (-9,82%) και Αττικές Εκδόσεις (-8,40%).

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν