Γιατροί: Κινητοποιήσεις σήμερα σε «Γεννηματάς» και «Παίδων» για εφημερίες και ασανσέρ
«Η παραμονή ασθενών στο ΤΕΠ έως και 48 ώρες προς εύρεση κλίνης είναι απάνθρωπη και δεν γίνεται ανεκτή», σημειώνει η ΕΙΝΑΠ
Ημέρα κινητοποιήσεων είναι η σημερινή για τους εργαζόμενους των νοσοκομείων «Γ.Γεννηματάς» και Παίδων «Η Αγία Σοφία». Οι διαμαρτυρίες σχετίζονται με το νέο σύστημα εφημέρευσης, το οποίο έχει φέρει μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας στο όριο λειτουργίας τους, σύμφωνα με τους υγειονομικούς. Επίσης, για τα περιστατικά με τις βλάβες στους ανελκυστήρες που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες.
Στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι του «Γεννηματάς» έχουν προγραμματισμένη κινητοποίηση ενάντια στις αλλαγές στις εφημερίες που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.
«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε ο άνδρας πριν πέσει στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια
«Βοήθεια, βοήθεια» (help, help) φέρεται να φώναζε ο άνδρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.