Γιώργος Μοσχούρης: Στο μικροσκόπιο οι επαφές του 55χρονου πριν τη δολοφονία στο Χαλάνδρι – Η αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του σε κολυμβητήριο
Οι δολοφόνοι γνώριζαν τις κινήσεις του «Θαμνάκια», ο οποίος αν γνώριζε ότι αποτελούσε στόχο την ημέρα της δολοφονίας είχε μεταβεί μόνος του στο ιατρικό κέντρο.
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (24.5.25).
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας αναζητούν μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας στο Χαλάνδρι αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Επίσης, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Μοσχούρη για να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε τις τελευταίες ώρες πριν τη δολοφονία αλλά και οι επαφές και οι συναντήσεις που είχε κάνει στην Αθήνα, στην οποία είχε επιστρέψει μία ημέρα πριν τον φόνο από το Ντουμπάι, το οποίο επισκεπτόταν συχνά για επαγγελματικούς λόγους.
Όπως φαίνεται, μια ομάδα τεσσάρων σκληρών δολοφόνων με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με τη βοήθεια δύο ντόπιων ανθρώπων της νύχτας φέρεται -σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφαλειας- να αποτελούσαν τον επιχειρησιακό βραχίονα της δολοφονίας του Γιώργου Μοσχούρη
Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία στο Χαλάνδρι έχει ομοιότητες με συμβόλαια θανάτου σε βάρος μελών της Greek Mafia που αποδίδονται στην οργάνωση του αποκαλούμενου «Έντικ», ο οποίος κινεί τα νήματα της ρωσόφωνης μαφίας που διαστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο τσιγάρων, από το Ντουμπάι.
Οι εκτελεστές του 55χρονου, που φαίνεται ότι ήταν πολύ έμπειροι, φέρονται να χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ. Άδειασαν και τους δύο γεμιστήρες που περιείχαν από 30 σφαίρες, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 54 κάλυκες.
Ο ένας από τους δολοφόνους μετακινήθηκε από το αρχικό σημείο που είχε ανοίξει πυρ και συνέχισε να πυροβολεί ακόμα και όταν το θύμα είχε πέσει στο έδαφος.
Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τον στόχο τους και γνώριζαν ότι το θύμα επισκεπτόταν το ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι μία με δύο φορές τον μήνα το τελευταίο εξάμηνο.
Η «άγνωστη» απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Γιώργου Μοσχούρη
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές φορές στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες για επικείμενη δολοφονία του αποκαλούμενου «Θαμνάκια». Ο οποίος φέρεται να είχε ειδοποιηθεί από αστυνομικούς.
Ένα τέτοιο σχέδιο, που τελικά δεν υλοποιήθηκε, φαίνεται πως σχεδιαζόταν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού την ώρα που ο Γιώργος Μοσχούρης συνόδευε ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος σε κολυμβητήριο σε περιοχή της Αθήνας. Είχε προηγηθεί το 2020 στη Βάρη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία