ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γιώργος Μυλωνάκης: Σταθερή η κατάσταση του – Παραμένει διασωληνωμένος για 6η μέρα στον «Ευαγγελισμό»

Γιώργος Μυλωνάκης: Σταθερή η κατάσταση του – Παραμένει διασωληνωμένος για 6η μέρα στον «Ευαγγελισμό»

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για έκτη μέρα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου παραμένει διασωληνωμένος μετά τη ρήξη ανευρύσματος που υπέστη στις 15 Απριλίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή, ενώ αναμένονται πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία του μετά την πάροδο των πρώτων δέκα ημερών νοσηλείας.

Οι θεράποντες ιατροί τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, καθώς υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεράσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλωνάκης υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της περασμένης Τετάρτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που οδήγησε στην άμεση μεταφορά και νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειάς του, ενώ καθημερινές είναι και οι επισκέψεις συνεργατών και κυβερνητικών στελεχών. Συχνά τον επισκέπτεται και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του στενού του συνεργάτη.


Δεύτερος τελικά ο Μίλτος Τεντόγλου στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,40 - Πρώτος ο Γκέιλ με άλμα στα 8,46 στην τελευταία προσπάθεια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δεύτερος τελικά ο Μίλτος Τεντόγλου στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,40 - Πρώτος ο Γκέιλ με άλμα στα 8,46 στην τελευταία προσπάθεια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του