Γιος γνωστού μουσικού της Πάτρας ο 27χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος του 27χρονου Δημήτρη Λιόπετα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Εθνική Οδό, στο ύψος της οδού Αμερικής.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Δημήτρης Λιόπετας ήταν ναυτικός στο επάγγελμα και γιος του γνωστού μουσικού και ιδιοκτήτη φωτογραφείου στην πόλη, Νίκου Λιόπετα.
Πώς έγινε το τροχαίο
Ο άτυχος νέος κινούνταν κανονικά με τη μηχανή του όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ΙΧ που κατευθυνόταν προς Πάτρα επιχείρησε αναστροφή, στη συνέχεια παρέσυρε τη μηχανή και την εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο έδαφος εγκλωβισμένος στο δίκυκλο, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.
Ακολούθησαν δραματικές στιγμές. Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ωστόσο, λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στα επείγοντα, κατέληξε.
Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: tempo24
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αίγιο: Έρευνες για τον εντοπισμό 16χρονης μαθήτριας – Εξαφανίστηκε πηγαίνοντας στο σχολείο
Η ανήλικη έφυγε το πρωί από το σπίτι της με προορισμό το σχολείο, αλλά δεν επέστρεψε, με τους γονείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.
Πιερρακάκης: Οι τράπεζες να κάνουν περισσότερα για την οικονομία και την κοινωνία
Ο υπουργός απαρίθμησε τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για το ιδιωτικό χρέος.
Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη
Ο λόγος της επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.
«Βιαστικό» μωρό γεννήθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων
«Ήταν ένα περιστατικό που σκόρπισε χαμόγελα στο προσωπικό»
Νεκρός εντοπίστηκε ο 78xρονος Γάλλος που αγνοούνταν στην παραλία Μαδέ στο Ηράκλειο
Εντοπίστηκε η σορός του ανοιχτά της παραλίας.
Δεν μας έδωσαν πληροφορίες, μόνο ότι ήρθε για μια θεραπεία: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ «καίνε» Γάκα και Θεοδωρόπουλο για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Διασώστες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο ιατρείο στο Κολωνάκι την μοιραία για τον Γιώργο Μαζωνάκη ημέρα αποδομούν τα επιχειρήματα των δύο γιατρών.