Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια 48χρονο - Αναζητούν και άλλα άτομα για την επίθεση
Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο βίντεο στα οποία φαίνονται άτομα από την παρέα του 17χρονου
Ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων οδηγείται ο 17χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Γλυκών Νερών.
Σε βάρος του ανήλικου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας κατά Συναυτουργία καθώς το θύμα αυτής της βίαιης επίθεσης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Την ίδια ώρα οι Αστυνομικοί αναζητούν και άλλο, οπτικό υλικό από τη στιγμή της επίθεσης καθώς εκτιμούν πως στο περιστατικό συμμετείχαν και άλλοι ανήλικοι είτε βιντεοσκοπώντας με τα με τα κινητά τους τηλέφωνα τις σκηνές βίας είτε χτυπώντας οι ίδιοι τον 48χρονο ενώ βρισκόταν αναίσθητος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.
Δείτε βίντεο από την άγρια επίθεση:
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του Εισαγγελέα αλλά και τις Ανακρίτριας που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκονται δύο ακόμη βίντεο στα οποία φαίνονται άτομα από την παρέα του 17χρονου να επιστρέφουν στο σημείο και να πετούν αντικείμενα στο θύμα βρίζοντάς τον με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.