ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το Σάββατο η απολογία του 41χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το Σάββατο η απολογία του 41χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του

Ο 41χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας της 39χρονης Βασιλικής στην Καλαμάτα, θα απολογηθεί το Σάββατο, καθώς ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία. Ο κατηγορούμενος επιμένει στον ισχυρισμό περί επίθεσης από τη σύζυγό του, ενώ αποκαλύπτεται ότι την κακοποιούσε, την παρακολουθούσε με GPS και εκείνη προσπαθούσε να διαφύγει από τη σχέση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το πρωί του Σαββάτου θα απολογηθεί τελικά ο 41χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 39χρονης Βασιλικής, στην Καλαμάτα, μία υπόθεση που έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου υπέβαλε αίτημα για αναβολή της απολογίας του, γιατί, όπως είπε, χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία, καθώς τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης περιήλθαν στην υπεράσπιση αργά το απόγευμα της Πέμπτης και, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την πλήρη ενημέρωση.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο 41χρονος δράστης της γυναικοκτονίας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση από την σύζυγό του, επιμένοντας στον ισχυρισμό που έχει προβάλλει από την πρώτη στιγμή μετά τη σύλληψή του.

Το αίτημα του συνηγόρου του έγινε δεκτό κι έτσι ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί του Σαββάτου για να δώσει τις εξηγήσεις του για το στυγερό έγκλημα.

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου του:

Ο 41χρονος δολοφόνησε την Βασιλική, με περισσότερες από 40 μαχαιριές, τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ασκούσε βία σε βάρος της 39χρονης, η οποία το τελευταίο διάστημα έψαχνε δουλειά σε μία προσπάθεια να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της οικονομικά και να φύγει μακριά από τον κακοποιητή της.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο 41χρονος είχε τοποθετήσει gps tracker στο όχημα της Βασιλικής, αλλά και «κοριούς» στο σπίτι τους, ώστε να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τις κινήσεις της γυναίκας, πού πηγαίνει, με ποιους μιλάει και τι λέει.

«Η γυναίκα προσπαθούσε να σωθεί»

Μία νέα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στα όσα φρικτά συνέβησαν στο σπίτι της οικογένειας, το βράδυ του άγριου εγκλήματος.

«Ήταν ράκος, είχε μελανιές», λέει η δικηγόρος που είχε επισκεφθεί η 39χρονη Βασιλική

Η δικηγόρος την οποία είχε επισκεφθεί η 39χρονη Βασιλική για να την συμβουλευθεί προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασίες για να χωρίσει με τον σύζυγό της μίλησε στο STAR και είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε έρθει σε εμένα για να την καθοδηγήσω. Ήθελε να πάρει διαζύγιο. Ήταν ράκος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είχε μελανιές στα χέρια της και μου έκανε πολλή εντύπωση».

«Δυτικά Επιχειρείν 2026» το Σάββατο στο Αγρίνιο - Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Δυτικά Επιχειρείν 2026» το Σάββατο στο Αγρίνιο - Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google