Η Αννούλα του Ανδρέα που μιμήθηκε ο Τσίπρας αποκαλύπτει όσα έγιναν πριν από 41 χρόνια: Πώς την επέλεξαν και η κίνηση του Παπανδρέου εκτός σεναρίου
Η 48χρονη σήμερα Γιαννούλα Βελισσαρίδου μίλησε για τον συμβολισμό του 4, το μπέρδεμα με το όνομά της ενώ χαρακτήρισε «ωραίο που μιμήθηκε κάτι όμορφο» ο Τσίπρας
Για όσα έζησε το 1985 όταν αρχικά έγινε το πρόσωπο της προεκλογικής αφίσας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια βρέθηκε στην αγκαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου σε προεκλογική συγκέντρωση, κίνηση που μιμήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας με τη μικρή Ήρα, μίλησε η 48χρονη σήμερα Γιαννούλα Βελισσαρίδου.
Αρχικά διευκρίνισε στο MEGA ότι «τότε ήμουν 7 ετών. Αυτοί ήθελαν κοριτσάκια 4 ετών για να συμβολίσουν την 4ετια που είχε προηγηθεί - γι' αυτό και τα 4 γαρύφαλλα που έδωσα τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αρχικά ήταν να πρωταγωνιστήσει η αδελφή μου που ήταν 4 ετών, είχε όμως κοντό μαλλί και περνούσε για αγοράκι, με είδε ο ο φωτογράφος και είπε "έλα εσύ"».
Όπως είπε «επιλέχθηκα μέσα από 20 κοριτσάκια» αφού ο φωτογράφος που έτρεξε το πρότζεκτ της αφίσας ο οποίος ήταν φίλος και πελάτης του πατέρα της στο κατάστημα με φωτογραφικά είδη που διατηρούσε, του είπε «μεταξύ σοβαρού και αστείου για την διαφημιστική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ ότι χρειαζόμαστε τέσσερα 4χρονοα κορίτσια. Τότε του είπε "δεν φέρνεις κάποια από τις κόρες σου;", γιατί ο πατέρας μου είχε φωτογραφίες μας στο γραφείο του».
Μιλώντας για την εμπειρία της στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση έκανε λόγο για «πολύ έντονες οι στιγμές. Θυμάμαι πολλά πράγματα. Δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα όλο αυτό. Λόγω της απήχησης της αφίσας μας είπαν 3-4 ημέρες νωρίτερα ότι θέλουν να βρεθώ στην συγκέντρωση».
Το σενάριο ήθελε το μικρό - τότε - κορίτσι «όταν θα μου κάνουν σήμα, να τρέξω να του δώσω τα γαρύφαλλα. Αλλά εγώ με τα εκατομμύρια κόσμου, καθώς ήμουν και λίγο εσωστρεφής και ντροπαλή, κόλλησα για λίγο, δεν έβγαινα, παρά τα νοήματα και τελικά έφυγα με φόρα».
Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «του Ανδρέα Παπανδρέου του ήρθε αυθόρμητα αντί μόνο να πάρει τα γαρύφαλλα, να με σηκώσει αγκαλιά χωρίς να το έχει το πρόγραμμα. Τότε μάλιστα παραπάτησε αλλά δεν φάνηκε αν κι εγώ το ένιωσα».
Παρά το αρχικό... τρακ, η μικρή Αννούλα τότε άρχισε να χαιρετάει τον κόσμο λέγοντας σήμερα ότι «μετά έπαθα τόσο ενθουσιασμό που χαιρετούσα. Μετά μου φώναζαν το όνομά μου».
Όσον αφορά την αλλαγή του ονόματός της διευκρίνισε ότι «μικρή με φώναζαν Αννούλα, μέχρι και στο Γυμνάσιο είχα και τα δύο ονόματα. Βαφτισμένη Ιωάννα είμαι αλλά μου είχε μείνει το Αννούλα για να μας ξεχωρίζουν και από την ξαδέλφη μου που ήταν επίσης Ιωάννα».
Η ίδια χαρακτήρισε, τέλος, «ωραία» την κίνηση του Τσίπρα με την μικρή Ήρα στο Θησείο «γιατί μιμείται κάτι όμορφο».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης