«Η απαγωγή είναι μούφα – Τους βάζει και χέρι» – Πολλά ερωτήματα για την αρπαγή νεαρού επιχειρηματία
Τι γνωρίζουμε για την απαγωγή του 24χρονου
Αρκετά είναι τα στοιχεία που δεν βγάζουν νόημα στην υπόθεση απαγωγής από τέσσερα άτομα του νεαρού επιχειρηματία τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, στην οποία εμπλέκεται και γνωστός τράπερ.
«Η απαγωγή είναι μούφα. Υπάρχουν τα δεδομένα που έχουν εγκληματική πραγματικότητα, όπως η αρπαγή. Η αρπαγή αυτή είχε ένα υπόβαθρο, υπάρχουν βέβαια εγκληματικές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά ας πάρουμε τα άλλα δεδομένα.
Φιλαράκια του ήταν, τους ήξερε. Ήταν ποινικός, δεν το είπε στην αστυνομία, το ανακάλυψε μόνη της η αστυνομία ότι είχε ποινικό υπόβαθρο και παρελθόν και ότι είχε δοσοληψίες μαζί τους, τις οποίες δεν είχε καλύψει.
Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση για τον τράπερ: τα 15 χιλιάρικα αυτός να τα μοιραστεί με τους 4, είναι στραγάλια. Όταν τον πήγαιναν στη ΓΑΔΑ έλεγε: “άντε ρε, 15 χιλιάρικα τα έχω εγώ για να ρίχνω λουλούδια στα μπουζούκια”. Άρα λοιπόν υπάρχει κάτι από πίσω που δεν το έλεγε ο πιτσιρικάς. Δεν πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του, έπαιρνε τους κολλητούς του», δήλωσε στο Mega ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.
«Το κερασάκι ξέρετε ποιο ήταν; Κατεβαίνει από το αμάξι σαν κύριος και πάει γύρω γύρω στο αμάξι, τους βάζει και χέρι. Δηλαδή οκ, ναι μεν κακουργηματικές πράξεις… υπάρχουν και περίεργα πράγματα. Του πήραν το αμάξι του τράπερ. Πού μπλέκεται το αμάξι;», πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.
Τι γνωρίζουμε για την απαγωγή
Επί πέντε ώρες φέρεται να βίωνε βασανιστήρια και απειλές στα χέρια των απαγωγέων του ο 24χρονος που απήχθη έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων στον Υμηττό τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τέσσερις απαγωγείς ξυλοκόπησαν τον 24χρονο και τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, ενώ στη συνέχεια με απειλή μαχαιριού ανάγκασαν τον νεαρό άνδρα να μπει στο όχημά τους.
«Μόλις επιβιβάστηκα, μου είπαν: “Jackpot, τώρα θα πληρώσεις“. Και ο 33χρονος μου είπε: “Έχεις πρόστιμο 25 χιλιάρικα από μένα, 10 από τον συνεργό μου και από τον άλλο 15 χιλιάρικα σε μένα και ένα XR”. Με το XR, αναφερόταν σε μια μοτοσικλέτα BMW XR, η οποία έχει αξία τουλάχιστον 25.000 ευρώ. Κατόπιν ο 33χρονος μου αφαίρεσε το τσαντάκι που φορούσα και μου είπε ότι θα πηγαίναμε επιτόπου στο σπίτι μου, καθώς ήταν σίγουρος ότι είχα 50.000 ευρώ εκεί», αναφέρει στην περιγραφή του ο 24χρονος.
Τα αίτια πίσω από την αρπαγή του 24χρονου δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως από τους αστυνομικούς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για οικονομικές διαφορές ή ανοιχτοί λογαριασμοί από το παρελθόν.
«Περίπου τρεις μήνες αργότερα, μεσημβρινές ώρες, τον συνάντησα τυχαία στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι εγώ. Όταν του απάντησα καταφατικά, μου έδωσε το χέρι του και μου συστήθηκε. Μόλις του έδωσα το χέρι μου, το τράβηξε με δύναμη προς τα κάτω και με το αριστερό του χέρι μου επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπό μου», είπε ο 24χρονος στους αστυνομικούς.
Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες για την απαγωγή του 24χρονου βρίσκεται και ένας 33χρονος τράπερ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και αρνείται ότι έφερε όπλο.
Ο 33χρονος κατηγορούμενος για την απαγωγή, φερόμενος ως αρχηγός, αναμένεται να πει στην απολογία του ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον 24χρονο από το παρελθόν και συγκεκριμένα θα πει ότι ζήτησε τα χρήματα γιατί ο 24χρονος του είχε κλέψει μία μοτοσικλέτα αλλά κι ότι είχε προκαλέσει ζημιές σε όχημα συγγενικού του προσώπου.
Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν την Τετάρτη (28/05).
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.
Καμία γυναίκα δεν θέλει να βγάλει στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί, λέει η μάνα του 43χρονου από την Κυψέλη
Με κατηγορούν, λένε «τι μάνα είσαι εσύ», αλλά δεν είναι παιδί, είναι 43 χρονών - Εγώ ζω στη Γερμανία και έχω να έρθω στην Ελλάδα 12 χρόνια, λέει η μάνα του 43χρονου