Η Ειρήνη Λαγούδη «ήταν δεμένη στο κάθισμα» – Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία 7 χρόνια μετά το θάνατό της
Ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης ανοίγει ξανά
Η 44χρονη χήρα και μητέρα τριών παιδιών Ειρήνη Λαγούδη, βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο της Τριχωνίδας. Ήταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που είχε πάρει φωτιά…
Με την οικογένειά της να υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία και όχι αυτοκτονία, ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star, ότι «στη σορό της αείμνηστης Ειρήνης Λαγούδη βρέθηκαν – ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα – εγκαύματα στο αριστερό της μπράτσο».
«Πώς εξηγούνται τα εγκαύματα στο αριστερό της μπράτσο, εφόσον ήταν ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου;» αναρωτήθηκε. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Ταουξής, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μάλλον η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη στο κάθισμα του οδηγού όταν έγινε η ανάφλεξη και ενστικτωδώς προσπάθησε να κάνει κάποιες κινήσεις.
«Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι… πώς δικαιολογούνται τα ευρήματα επικαθήμενης αιθάλης (δηλαδή καπνός που είχε κατακάτσει) στην εξωτερική πλευρά του αυτοκινήτου, αν δεν ανοίχθηκε η πόρτα από κάποιον ακριβώς την ώρα της φωτιάς;», προσθέτει εν συνεχεία ο κ. Ταουξής.
Ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά και σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο Εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση ζητάει να κληθούν για να καταθέσουν και οι ιατροδικαστές που επελήφθησαν της νεκροψίας / νεκροτομής αλλά και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και οι άνδρες της αστυνομίας που βρήκαν το αυτοκίνητο.
Τέλος, καλείται να καταθέσει και κάποιος άνδρας που ήταν στην περιοχή όπου κατοικούσε η Ειρήνη Λαγούδη και στο τηλέφωνό του βρέθηκαν κλήσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, τις ώρες που υπολογίζεται ότι πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νεκρός εντοπίστηκε ο 78xρονος Γάλλος που αγνοούνταν στην παραλία Μαδέ στο Ηράκλειο
Εντοπίστηκε η σορός του ανοιχτά της παραλίας.
Δεν μας έδωσαν πληροφορίες, μόνο ότι ήρθε για μια θεραπεία: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ «καίνε» Γάκα και Θεοδωρόπουλο για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Διασώστες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο ιατρείο στο Κολωνάκι την μοιραία για τον Γιώργο Μαζωνάκη ημέρα αποδομούν τα επιχειρήματα των δύο γιατρών.
Επιχείρηση διάσωσης 23χρονου σε δύσβατη περιοχή στα Ιωάννινα - Τον εντόπισαν τραυματισμένο πυροσβέστες
Επτά πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων συμμετείχαν στην επιχείρηση στην Αρτοπούλα.
Γεωργιάδης: Από Δευτέρα οι έλεγχοι για τις 231 πιθανές παραβάσεις που εντόπισε το AI εργαλείο σε διαφημίσεις γιατρών
«Σε κανένα τσαρλατάνο δεν θα επιτρέπεται η άγρα πελατών» διεμήνυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Βάρη: "Μόλις με είδαν, έτρεξαν κατευθείαν πάνω μου" - Τι λέει το θύμα της επίθεσης από τα σκυλιά που άνηκαν στην οικογένεια Τσιτσιπά
"Δεν θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά. Εσείς φταίτε", είπε το θύμα της επίθεσης στην ιδιοκτήτρια - Η οικογένεια Τσιτσιπά και η νέα κάτοχος
Πευκοχώρι: Κρίσιμες ώρες για 17χρονο μαθητή που υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του
Ο ανήλικος παραμένει διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να καταβάλλουν προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.