ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ηλεία: Νεκρός 58χρονος αγρότης, τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Ηλεία: Νεκρός 58χρονος αγρότης, τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Ο άτυχος γεωργός δούλευε στο χωράφι του όταν το τρακτέρ του τούμπαρε και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τραγωδία στην Ηλεία! Τρακτέρ καταπλάκωσε και σκότωσε 58χρονο γεωργό στο Βαρθολομιό το απόγευμα της Παρασκευής (08.05.2026).

Λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής, ένας 58χρονος αγρότης άφησε την τελευταία του πνοή στο χωράφι του σε αγροτική περιοχή στο Βαρθολομιό του δήμου Πηνειού στην Ηλεία, καθώς καταπλακώθηκε – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – από το τρακτέρ που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα και τα όσα μεταφέρει το newsit.gr, ο άτυχος γεωργός φαίνεται ότι δούλευε στις καλλιέργειές του, όταν το τρακτέρ του τούμπαρε και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά, με πέντε οχήματα και 11 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς ο άτυχος 58χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού.

«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Λίγο πριν την προσγείωση η τραγωδία με τους δύο νεκρούς από συντριβή μονοκινητήριου στην Πιερία, τι είναι η «πτήση εθισμού» που έκαναν
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι σημαντική για το μέλλον των ΗΠΑ, αξίζει έναν ισχυρό πρέσβη