Ίλιον: Ανήλικοι έκαναν τηλεφώνημα – φάρσα σε σχολείο λέγοντας ότι υπάρχει βόμβα στις εγκαταστάσεις
Εκείνοι χρησιμοποίησαν το κινητό συμμαθήτριας τους και είπαν ψέματα για την βόμβα στο σχολείο.
Μία πολύ κακή φάρσα από δύο ανήλικους συνέβη σε σχολείο στο Ίλιον, με τους δύο 17χρονους να παίρνουν τηλέφωνο σε σχολείο και να λένε ψέματα ότι υπάρχει βόμβα μέσα στις εγκαταστάσεις.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, oι δύο ανήλικοι ηλικίας 17 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (28/1/2026) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιλίου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συναυτουργία, μετά το τηλεφώνημα – φάρσα για την βόμβα στο σχολείο.
Οι αστυνομικοί στο Ίλιον πήγαν άμεσα στο σχολείο όπου και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Ακόμα έκαναν ενδελεχή έρευνα σε όλους τους χώρους, χωρίς να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο.
Σε συνεργασία με τη διοίκηση της σχολικής μονάδας οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι το τηλεφώνημα είχε πραγματοποιηθεί από δύο ανήλικους μαθητές, που χρησιμοποίησαν το τηλέφωνο συμμαθήτριάς τους.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης