ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ιωάννινα: 45χρονη έπεσε από τον φωταγωγό ξενοδοχείου για να γλιτώσει από τις απειλές του άνδρα της

Ιωάννινα: 45χρονη έπεσε από τον φωταγωγό ξενοδοχείου για να γλιτώσει από τις απειλές του άνδρα της

Λίγες ημέρες πριν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή απειλή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Συγκλονίζει η υπόθεση που έρχεται από τα Ιωάννινα, με μία 45χρονη να πέφτει στο κενό από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου, όπου είχε βρει καταφύγιο, προκειμένου να προστατευτεί από τον 49χρονο σύζυγό της, τον οποίο και είχε καταγγείλει στις Αρχές για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ήταν Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, όταν η γυναίκα πήγε στις Αρχές, προχωρώντας σε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της, για ενδοοικογενειακή απειλή, με την ίδια να παίρνει τα παιδιά τους και να φεύγει από το σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί στα Ιωάννινα.

Ο σύζυγος εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, της προτάθηκε να μείνει σε safe house, όμως, εκείνη πήγε στο ξενοδοχείο. Σήμερα τη ζήτησε ο άντρας της και από τον φόβο της έκανε βουτιά στο κενό. Οι πυροσβέστες την ανέσυραν σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η εισαγγελία διέταξε διερεύνηση της υπόθεσης, αναφέρει το newsit.gr.

Στις φλόγες πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Στις 04:30 μια γυναίκα ούρλιαζε “φωτιά”, ακούστηκαν 3 εκρήξεις» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στις φλόγες πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία: «Στις 04:30 μια γυναίκα ούρλιαζε “φωτιά”, ακούστηκαν 3 εκρήξεις» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Μόνο 145 ευρώ βρέθηκαν πάνω του μετά την πλασμαφαίρεση – «Δεν είναι δυνατόν να έχουν πληρωθεί αδρά για πράξεις που τον οδήγησαν στο θάνατο»
Πλάκα: Αποκαλυπτικές εικόνες από τον αγωγό φυσικού αερίου στο κτίριο της φονικής έκρηξης – Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’90