Ηράκλειο: Αρχίζουν αύριο τα εγκεφαλικά τεστ στον 3χρονο Άγγελο – Στη γιαγιά του με δικαστική απόφαση η επιμέλειά του
Η γιαγιά μετέβη ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά από τους γιατρούς.
Στην γιαγιά περνάει η επιμέλεια του 3χρονου αγοριού που εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τον άγριο βασανισμό που υπέστη από την μητέρα του και τον σύντροφό της.
Παράλληλα αύριο Παρασκευή (31.01.2025) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στο ΠΑΓΝΗ τα εγκεφαλικά τεστ στον 3χρονο Άγγελο για να δουν πως θα αντιδράσει ο αντιδράσει μετά τον βασανισμό του.
Μετά από εισαγγελική παραγγελία εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα για τον μικρό Άγγελο, από την 26χρονη μητέρα και ανατέθηκε προσωρινά στη γιαγιά, από τη μητρική πλευρά.
Τα έγγραφα έχουν επιδοθεί ήδη στη γιαγιά και εκκρεμεί η οριστική απόφαση που θα συζητηθεί στις 19 Φεβρουαρίου με τη διαδικασία της εκουσίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γιαγιά μετέβη ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά από τους γιατρούς.
Στο μεταξύ η ενδοκράνια πίεση του 3χρονου Άγγελου δεν μειώνεται και δεν δείχνει σημάδια ανταπόκρισης στη φαρμακευτική αγωγή.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, αύριο πιθανότατα θα ξεκινήσουν τα εγκεφαλικά τεστ, εφαρμόζοντας οι γιατροί το πρωτόκολλο που προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί η εγκεφαλική του λειτουργία.
Τι είπε η δικηγόρος της 26χρονος
Σε δηλώσεις της το πρωί της Πέμπτης (30/1/2025) , η δικηγόρος Τέτα Καλαϊτζάκη, που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως για την υπεράσπιση της 26χρονης, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι κατά την απολογία της η κατηγορούμενη επανέλαβε όσα είχε ήδη καταθέσει στην αστυνομία. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι ουδέποτε είχε χτυπήσει το παιδί της και ότι οι πράξεις κακοποίησης διαπράχθηκαν από τον σύντροφό της, ο οποίος επίσης κατηγορείται. Ανέφερε ότι είχε εκφράσει την πρόθεσή της να φύγει μαζί με το παιδί.
Χαρακτηριστικά η κ. Καλαϊτζάκη τόνισε: «Μετά από αρκετές ημέρες από το περιστατικό, το ανθρώπινο στοιχείο γίνεται πλέον πιο έντονο. Ως δικηγόρος, διαχειρίστηκα μια δικογραφία ιδιαίτερα δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη. Το σοκαριστικό στοιχείο ήταν αναμφίβολα η φύση της υπόθεσης, αλλά η προτεραιότητά μου ήταν να συμβάλω στην ολοκλήρωση της διαδικασίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, χωρίς αναβολές ή καθυστερήσεις. Όσον αφορά τη στάση της κατηγορουμένης, η αδιαφορία της και η έλλειψη συναισθηματικής αντίδρασης ήταν κάτι που προσωπικά διαπίστωσα μόνο κατά τις λίγες ώρες που τη συνάντησα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του νηπιαγωγείου στα Άνω Λιόσια μετά την επίθεση από Ρομά, λέει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Η εκπαιδευτικός καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από συγγενείς μαθητών - Σε εξέλιξη ΕΔΕ, έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές
Νέα μαρτυρία για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Τον πήραν καθιστό, ήταν άσπρος με τα μάτια ανοιχτά» – Μυστήριο με την δεύτερη κλινική των γιατρών
Ο Μαζωνάκης έκανε υδροθεραπεία στο ιατρείο της Πατριάρχου Ιωακείμ - Είναι η έδρα της εταιρίας εισαγωγής των μηχανημάτων των γιατρών με επικεφαλής την κόρη τους -Τι λένε οι εργαζόμενες της Καρνεάδου
Πέθανε ο δημοσιογράφος Χριστόφορος Κονταξής
Κατά τη διάρκεια της θητείας του εμπνεύστηκε και δημιούργησε την εκπομπή «ΕΡΤ-2 στη Βουλή», που ήταν αφιερωμένη στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα
Άνω Λιόσια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας της 4χρονης χτυπάει τη νηπιαγωγό που ούρλιαζε στα παιδιά
Η νηπιαγωγός ακούγεται να φωνάζει «βοήθεια, τι κάνετε κύριε, δεν χτύπησα κανέναν, βοήθεια»
Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Είναι μικρός, αδύναμος και νάρκισσος -Η Λυδία δεν ξέρει για τη μητέρα της»
Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όμως ο πατέρας της δεν μπορεί να κρύψει την οργή του για τον δολοφόνο της.
Μαρινάκης για Τριαντόπουλο και Τέμπη: «Εξοργιστικό το ΠΑΣΟΚ να μιλά για δικαίωση – Δεν έβαλαν μυαλό»
«Τι σχέση έχουν τα “χαμένα βαγόνια”, το “παράνομο φορτίο” και το “ξυλόλιο” με τη σημερινή εξέλιξη;» διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος