MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί έξω από σχολείο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί έξω από σχολείο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως το τραύμα ήταν ελαφρύ - Πώς έγινε η παράσυρση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (28.01.2026) έξω από σχολείο στο Ηράκλειο, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.

Το τροχαίο έγινε έξω από το σχολείο Τάλως στο Ηράκλειο, τη στιγμή που η μητέρα πήγαινε για τα μαθήματά του το μικρό παιδί. Τότε αυτοκίνητο πέρασε δίπλα από τον μικρό μαθητή, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με τον καθρέφτη και να τον εκτοξεύσει στο έδαφος.

Ο μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις και διαπίστωσαν πως – ευτυχώς – φέρει ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η Τροχαία Ηρακλείου έχει αναλάβει τις έρευνες για το τροχαίο.

Πληροφορίες από patris.gr

ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Μητσοτάκης: Εμείς αποκαλύπτουμε και διώκουμε την παρανομία, άλλοι άλλαζαν τους ποινικούς κώδικες και αποφυλάκιζαν σωρηδόν
Δείτε live την εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας του ελληνικού FBI -Σε λίγο ομιλία Μητσοτάκη
Pizza Fan: Δύο επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συζητούν για την εξαγορά της αλυσίδας - Τι έγινε στην συνάντηση εργαζομένων με το υπ. Εργασίας