Ηράκλειο: Το σημείο όπου αυτοπυροβολήθηκε ο πρώην σύντροφος της 43χρονης αγνοούμενης
Πληροφορίες ότι ο άνδρας την ημέρα της εξαφάνισης της 43χρονης ήταν αναστατωμένος σε καφετέρια
Το μικρό εξωκλήσι της Παναγίας της Καρδιώτισσας, στην περιοχή Ξερή Καρά, έξω από τον Προφήτη Ηλία, βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο μιας σκοτεινής υπόθεσης, σύμφωνα με το neakriti. Ένας τόπος που συνήθως επικρατεί ησυχία και κατάνυξη, μετατράπηκε σε σκηνή τραγωδίας, όταν οι αρχές εντόπισαν εκεί νεκρό τον 40χρονο άνδρα, πρώην σύντροφο της Ελευθερίας Γιακουμάκη, που τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί από το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Η είδηση αυτή έπεσε σαν κεραυνός, καθώς συνδέεται άμεσα με την εξαφάνιση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη, η οποία αγνοείται από την περασμένη Κυριακή 19.04.2026 από το Ηράκλειο.
Η εικόνα στο σημείο ήταν βαριά. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως για να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Το γεγονός αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο δύσκολη και μπερδεμένη, με ένα θρίλερ πολύ πιθανόν να εκτυλίσσεται στο χωριό του Ηρακλείου.
Όλα τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στο σημείο της αυτοχειρίας και στα στοιχεία που μπορεί να κρύβει. Οι έρευνες συνεχίζονται με την ελπίδα να φωτιστεί η αλήθεια και να δοθούν απαντήσεις σε μια υπόθεση που συγκλονίζει.
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη της Ασφάλειας, τα οποία συλλέγουν στοιχεία και εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, σε μια προσπάθεια να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ αλλά και ιατροδικαστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, ενώ τη σορό φέρεται να εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα ο αδερφός του.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός δεν ήταν ο πατέρας των 3 παιδιών της αγνοούμενης, αλλά η τελευταία της σχέση. Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο, όμως είχαν χωρίσει τον τελευταίο καιρό πριν την εξαφάνισή της.
Από την πρώτη στιγμή, ο 40χρονος είχε μπει στο «κάδρο» των ερευνών. Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε έναν έντονο και επεισοδιακό χωρισμό πριν από περίπου δύο μήνες, γεγονός που είχε τραβήξει την προσοχή των αρχών.
Μάλιστα, τη νύχτα από Δευτέρα προς Τρίτη, αστυνομικοί είχαν πάει στο σπίτι του και έκαναν έρευνα στο πλαίσιο της υπόθεσης. Ο ίδιος είχε δώσει κατάθεση, ενώ έφερε αμυχές στο πρόσωπο και στα χέρια, τις οποίες προσπάθησε να εξηγήσει λέγοντας ότι έπεσε από το μηχανάκι του.
Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Το πρωί της Κυριακής, ημέρας που εξαφανίστηκε η 43χρονη, φέρεται να ήταν σε έντονη αναστάτωση και να ζήτησε από καφετέρια στην περιοχή των Αθανάτων να του καλέσουν ταξί, όπως αναφέρει το cretalive.
Οι αρχές έχουν ήδη ψάξει το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ έχει κληθεί να καταθέσει και η οδηγός του ταξί, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ αυτής της περίπλοκης υπόθεσης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και πέταξαν πέτρα σε συμμαθητή τους -Στο νοσοκομείο ο 17χρονος
Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) έξω από το 1ο ΓΕΛ Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 17χρονο μαθητή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθητές του.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Η δεύτερη ψηφοφορία και η πρώτη «μάχη» των αρχηγών μετά τη ΔΕΘ - Νωρίς το μεσημέρι η ομιλία του πρωθυπουργού
Με έντονα προεκλογικά χαρακτηριστικά και η δεύτερη συζήτηση για το Σύνταγμα προβλέπεται να μετατρέπεται σε σύγκρουση κορυφής των πολιτικών αρχηγών για όλα τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και αναδείχθηκαν και στην 90ή ΔΕΘ.
Γιώργος Μαζωνάκης: Προφυλακίστηκαν, μετά από απολογία - μαμούθ, οι δύο γιατροί του Κολωνακίου - Τι είπαν στις απολογίες τους
Πλήρης αντίθεση μεταξύ των ευρημάτων της ελληνικής αστυνομίας και των ισχυρισμών των δύο γιατρών, προκύπτει από τις απολογίες τους - Tο ζευγάρι επιρρίπτει ευθύνες ακόμα και στο ΕΚΑΒ.
«Πονοκέφαλος» η ενέργεια για την κυβέρνηση: Στο τραπέζι η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και η επιδότηση στην αμόλυβδη
«Πονοκέφαλο» δημιουργεί και η αυξημένη τιμή του φυσικού αερίου, που παρασύρει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πέντε συναγερμοί που αγνοήθηκαν από τους γιατρούς – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον νάρκωσαν
Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της γιατρού, η απαγορευτική υδροθεραπεία πριν την πλασμαφαίρεση, η «άφαντη κουβέρτα» και το παντελόνι που φορούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Μητσοτάκης από Κεραμεικό: Στη σημερινή εποχή η δημοκρατία μας αμφισβητείται από πολλούς διαφορετικούς πόλους
Μίλησε στα εγκαίνια έργων αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου όπου εκφώνησε ο Περικλής τον Επιτάφιο - «Εδώ υλοποιείται η εθνική στρατηγική για την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός