"Καρφιά" Μπιμπίλα για τους ηθοποιούς που στηρίζουν την ΕΛ.Α.Σ: "Είναι απεργοσπάστες και πάνε με τον Τσίπρα"
Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, άφησε αιχμές για τους καλλιτέχνες που στηρίζουν το κόμμα ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα.
Αιχμές κατά ηθοποιών που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "ΕΛ.ΑΣ." του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο βουλευτής της "Πλεύσης Ελευθερίας" και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, μιλώντας στην εκπομπή "Buongiorno", αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που υπέγραψαν την πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχουν πιο ενεργή παρουσία και στο επαγγελματικό τους σωματείο.
"28 καλλιτέχνες υπέγραψαν. Αυτοί όλοι οι ηθοποιοί, λοιπόν, που πάνε με τον κύριο Τσίπρα, καλό θα ήταν να είναι και στο Σωματείο, να κάνουν μία προσπάθεια να κάνουμε τις συλλογικές συμβάσεις και όχι να απέχουν ή να είναι απεργοσπάστες κάποιοι από αυτούς, διότι τα έχω μαζεμένα πάρα πολύ με τους ηθοποιούς", ανέφερε.
Ο βουλευτής της "Πλεύσης Ελευθερίας" και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, μιλώντας στην εκπομπή "Buongiorno", αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που υπέγραψαν την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για 28 ηθοποιούς.
Όπως ανέφερε, όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες πολιτικές κινήσεις θα έπρεπε να έχουν πιο ενεργό ρόλο και στο επαγγελματικό τους σωματείο, ιδιαίτερα σε ζητήματα όπως οι συλλογικές συμβάσεις.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για στάσεις αποχής ή απεργοσπασίας από μέλη του κλάδου. "Ξέρετε κάτι, παιδιά; Έγιναν εκλογές στο σωματείο. Εγώ δεν έβαλα, έβαλα μόνο στο ΤΑΣΕΗ γιατί με ενδιαφέρει η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη. Όταν, λοιπόν, έχεις ένα σωματείο ηθοποιών που μάχεται όλα αυτά τα χρόνια και είναι ανεξάρτητο κομματικά, και δεν έρχεσαι να ψηφίσεις και κηρύττεις αποχή, και μετά λες, "έγινε κομματικό επειδή το κέρδισε το ΚΚΕ”, τότε είσαι κατάπτυστος εσύ που δεν έρχεσαι! Δεν φταίει το ΚΚΕ που ήρθε και ψήφισε! Καταλαβαίνετε σε τι αδιέξοδα βρίσκεται…", είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Δείτε το βίντεο:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες