ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κατερίνη: Ληστές έστησαν ενέδρα σε 43χρονο έξω από το σπίτι του – Άρπαξαν τσάντα με 26.000 ευρώ

Κατερίνη: Ληστές έστησαν ενέδρα σε 43χρονο έξω από το σπίτι του – Άρπαξαν τσάντα με 26.000 ευρώ

Θύμα ληστείας από δύο άτομα που του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του, κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 43χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στην Κατερίνη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σύμφωνα με την καταγγελία αλλά και τα όσα μεταφέρει ο enikos.gr, δύο άγνωστα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 43χρονο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, περίπου στις 22:15.

Όπως καταγγέλλει ο 43χρονος, οι δράστες του επιτέθηκαν με ξύλινο αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι, και άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε και η οποία -κατά δήλωσή του- περιείχε το ποσό των 26.000 ευρώ.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google